Kirjoitettu

Tervetuloa Viininystävän verkkokauppaan

Tervetuloa Viinikellari.comiin, suomalaisen viininystävän luotettavaan verkkokauppaan!

Viinilehti on toiminut jo yli 30 vuotta viininystävän asialla. Viinejä ostetaan tänä päivänä yhä enemmän verkosta kotiin toimitettuna. Viinilehti haluaa auttaa suomalaista viininystävää tässäkin! Viinikellari.com verkkokaupassa valikoima perustuu laadun ja luotettavien suositusten tarjoamiseen.

Verkkokaupan operaatiot hoidetaan Viinilehden yhteistyöyrityksen kautta. Kaikki verot ja viranomaismaksut hoidetaan Suomeen. Valikoima elää jatkuvasti: täydennämme valikoimaa ja tuomme mukaan kertaluonteisia eriä ympäri vuoden. Annamme viineille myös ruokasuositukset onnistuneiden elämysten varmistamiseksi.

 

Tervetuloa maistelemaan!

Viinikellari.comin puolesta,
Antti Rinta-Huumo

 

2 kommenttia artikkeliin ”Tervetuloa Viininystävän verkkokauppaan

 1. Hei,

  En uskalla tilata koska en löydä sivuilta tarkempaa tietoa toimitusehdoista ja lähetyskustannuksista.. Lähinnä kiinnostaa paljonko toimituskuluja suunnilleen tulee kuuden pullon setille?

  1. Hei Leila,
   yhden 6 pullon laatikon toimituskulut ovat lähikauppaan 9,90€. Näet toimituskulut tuotteille myös lisäämällä ne ostoskoriin ja menemällä sitten sisään ostoskoriisi. Tässä vaiheessa tuotteita ei vielä tarvi maksaa mutta näet toimituskulut.
   Terveisin,
   Viinikellari.com tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *