Kirjoitettu

Frederic Leydet: Viininystävän suosikit verkkokaupassa

Frederic Leydet’n huippupunkkuja Bordeaux’sta taas saatavilla Viinikellari.comista!

Usein nopeasti loppuunmyyvät Saint-Émilionin ja Pomerolin perinteikkäät punaviinit ovat erinomaisia tuotteita viiniharrastelijoille, jotka haluavat kypsyttää viinejä kellarissaan ja seurata viinin kehitystä.

Frederic Leydet on ennakkoluuloton kokeilija ja yksi Pomerolin ja Saint-Émilionin laadukkaimpia viinintuottajia. Kahden tilan viinit tuotetaan luomutuotantona.

Viinit ovat pitkäikäisiä, mutta runsaan hedelmäisyytensä ansiosta helposti nautittavissa jo nuorina. Viinit ovat alkuperälleen tyypillisiä: tummasävytteisiä, maanläheisiä ja tyylikkäästi tammitettuja Viinikellari.comin suosikkiviinejä.

Viinien ns. perusversiot ovat jo tänä päivänä erittäin juotavia, mutta kehittyvät positiivisesti vielä kolmesta viiteen vuoteen. Leydetin Eclat -lippulaivatuotteet ovat tällä hetkellä vielä hieman nuoria ja viinin kehittymistä on mielenkiintoista seurata useamman vuoden aikana. Eclatien kypsytyssuositus on noin viidestä kahdeksaan vuoteen.