Kirjoitettu

Gastro-messujen satoa

Viinikellari.com osallistuu Gastro-messuille omalla ständillään 11.-13.3. Maistatamme messuilla kellarimme laajaa valikoimaa sekä uusia tuotteita! Viinikellarin asiakkaana voit tilata näitä herkullisia messuviinejä nyt myös itsellesi nautittavaksi.

Kirjoitettu

Sibeliuksen juhlaa

Itsenäisyyspäivä ja Jean Sibeliuksen päivä, joka on samalla suomalaisen musiikin päivä, lähestyvät. Mikä viini sopisi paremmin ajankohtaan kuin Sibelius Rouge ja Sibelius Blanc. Molemmat viinit ovat hyvin monikäyttöisiä ruokaviinejä ja ne sopivat erinomaisesti talvisten runsaiden liha- ja kalaruokien kanssa. Juhlan kunniaksi Sibelius viinien maistelulaatikko nyt alehintaan!

Kirjoitettu

Nouseva rieslingtähti – A.J. Adam

Saksan Moselissa sijaitseva Weingut A.J. Adam on perinteikästä Moselilaista rieslingiä parhaimmillaan. Perhetilaa tällä hetkellä pyörittävät sisarukset Andreas ja Barbara Adam. Andreas aloitti viinin valmistuksen 19 vuotiaana palatessaan perheensä hylkäämälle palstalle Drohn laaksossa ja hänen ensimmäinen vuosikertansa valmistui vuonna 2000. Perhetila on ainoastaan viiden hehtaarin kokoinen ja palstat jakautuvat Dhronin ja Piesportin kyliin. Tilan toiminta on hyvin luonnonläheistä. Kaikki rypäleet kerätään käsin, viini käy luonnollisilla hiivakannoilla ja valmistusprosessiin pyritään puuttumaan mahdollisimman vähän.

Kirjoitettu

Viini ja Ruoka -messut

Hyvä Viinikellarin asiakas!

Tule tutustumaan Viinikellari.com:n tuotteisiin Viini ja Ruoka 2019 -messuilla 24.10-27.10.

Viinikellarin osastolla on maistettavana sekä nykyistä valikoimaa että Kellarin uusia tulokkaita. Osastollamme on myös mahdollista maistaa tämän hetkisen Bouquet Club -jäsenenedun viinit. Osastonumero 2c61.

Osallistu myös sunnuntain Juha Berglundin pitämään A.J Adam:n Moselin Riesling tastingiin. Tastingin tuotteet saapuvat Kellariin myyntiin viimeistään 28.10.

Linkki tastingiin ilmoittautumiseen: https://www.seamchip.fi/viinijaruoka/a–j–adam—moselin-nouseva-tahti-su-14-30—viini-ja-ruoka-2019

Alla messuilla tarjoiltavia viinejä! Alla mainittujen tuotteiden lisäksi esittelyssä mm. Frederic Leydetin punaviinejä sekä A.J. Adam:n Moselilaisia Rieslingejä.

Kirjoitettu

Kellarin uutuuksia – Piemonten parhaimmistoa!

Viinikellariin on nyt saapunut herkullisia ja luonteikkaita piemontelaisia uutuustuotteita kahdelta tuottajalta. Manzonen talo tarjoaa erittäin laadukkaita ja keräilijöille erinomaisesti soveltuvia palsta-Baroloita. Ca’ del Baion tuotanto keskittyy puolestaan Barbarescoon, joka on Barolon ohella toinen Piemonten kuuluisa Nebbiolo-lajikkeen viljelysalue. Barolo ja Barbaresco ovat Nebbiolo -lajikkeen arvostetuimmat tuotantoalueet, joten näiden kahden viinitalon herkkujen myötä voit tutustua erinomaisesti lajikkeen ominaisuuksiin. Molemmilta viinitaloilta on tarjolla myös maukas viini Barbera -lajikkeesta, sekä makean ystäville herkullinen Moscato d’Asti Ca’ del Baiolta.

Kirjoitettu

Galician alueen uutuus premiumviinit!

Nyt Viinikellariin on saapunut erä uusia Galician alueen premiumtuotteita! Tuotteet ovat myynnissä rajoitetun ajan ja tuotteilla on hyvin rajoitettu saatavuus. Mikäli tietylle tuotteelle on enemmän kiinnostusta pyrimme lisäämään tuotteen vakiovalikoimaan, mikäli se on mahdollista. Tutustu harvinaisempiin rypäleisiin ja löydä oma uusi suosikkisi!

Kirjoitettu

Ca´Botta jälleen saatavilla!

Suursuosion saavuttaneet Ca´Bottan tuotteet ovat jälleen saatavilla Viinikellarista. Tuhdit punaviinit joissa on käytetty kuivattuja rypäleitä sekä Veneton alueen erikoisuus Riesling. Varmista omasi! Tuottajan viinit ovat myynnissä ainoastaan meidän kautta.

Kirjoitettu

Kesäkauden varastontyhjennysale

Lämpimiä kesäpäiviä on vielä jäljellä! Nauti loppukesän lämpimissä illoissa raikkaita roseita tai varaa jo syksymmälle tuhdimpia ruoan kanssa yhdistettäviä roseita. Tuotteita on jäljellä rajoitettu määrä, joten varmista omasi.

 

Kirjoitettu

Turun viinimessujen suosikit

Keräsimme Turun viinimessuilla kävijöiden suosikkiviinit. Heymann-Löwensteinin upeat rieslingit sopivat erinomaisesti sekä rapukauden ruokiin että seurustelujuomaksi. Frederic Leydetin Bordeaux’n punaviinit ovat erinomaisia keräilijöiden viinejä, jotka säilyvät kellarissa pidemmänkin aikaa.

Kirjoitettu

Rapukauden suositukset

Rapukausi on taas täällä! Valkoviini on rapukauden ykkösjuoma ja alla olevista vaihtoehdoista löydät rapujuhlien parhaat suositukset.

HUOM! Tuotteiden toimitus viimeistään 31.7.2019!