Kirjoitettu

Kesäkauden varastontyhjennysale

Lämpimiä kesäpäiviä on vielä jäljellä! Nauti loppukesän lämpimissä illoissa raikkaita roseita tai varaa jo syksymmälle tuhdimpia ruoan kanssa yhdistettäviä roseita. Tuotteita on jäljellä rajoitettu määrä, joten varmista omasi.

 

Kirjoitettu

Turun viinimessujen suosikit

Keräsimme Turun viinimessuilla kävijöiden suosikkiviinit. Heymann-Löwensteinin upeat rieslingit sopivat erinomaisesti sekä rapukauden ruokiin että seurustelujuomaksi. Frederic Leydetin Bordeaux’n punaviinit ovat erinomaisia keräilijöiden viinejä, jotka säilyvät kellarissa pidemmänkin aikaa.

Kirjoitettu

Rapukauden suositukset

Rapukausi on taas täällä! Valkoviini on rapukauden ykkösjuoma ja alla olevista vaihtoehdoista löydät rapujuhlien parhaat suositukset.

HUOM! Tuotteiden toimitus viimeistään 31.7.2019!

Kirjoitettu

Kesäale

Tässä Viinikellarista poistuvia tuotteita nyt ale hintaan, niin kauan kuin tuotetta riittää! Ole nopea ja tilaa kesän herkkuja.

Kirjoitettu

Raikkaita kesäroséita

Kesän ruokasesonki ja lämpimät ilmat ovat rosén juontiin mitä parhainta aikaa. Tutustu Viinikellarin uutuusroséisiin sekä vanhoihin suosikkeihin. Täyteläisemmät roséet sopivat erinomaisesti ruoan kanssa yhdistämiseen. Hapokkaampia roséita voi hyvin tarjota joko ruoan kanssa tai seurustelujuomana.

Tutustu eri tyylisiin roséisiin ja löydä oma suosikkisi.

Kirjoitettu

Koko kesän viinisuositukset

Varaudu koko kesän tarpeisiin tilaamalla kesän sesonkisuosituksia, vaikka suoraan mökillesi.

Alla olevista vaihtoehdoista löydät sopivat juomat grilli- ja kalaruoille tai vaikka ihan itsekseen nautittavaksi.

Sekä DHL että Matkahuolto toimittavat tuotteet vaikka suoraan mökkipihaan.

Mikäli viineillä on kiire DHL:n toimitus tapahtuu 2-3 arkipäivässä.

Kirjoitettu

UUTTA – Sibeliusviinit

Jean Sibelius oli nautiskelija. Kovan henkisen luomistyön vastineeksi hän tarvitsi aikaa elämästä nautiskeluun. Kahvi, sikarit, samppanjat, viinit, viskit, konjakit, riistaherkut, osterit ja kinuskikakut kuuluivat säveltäjämestarin suosikkeihin. Ravintolaelämä ja ystävät olivat lyömätön yhdistelmä.

Sibeliusviinit on tehty nautittavaksi. Sibelius Champagne sopii mainiosti aperitiiviksi ja juhlajuomaksi, sitä sopii herkutella pienen naposteltavan kera. Sibelius Blanc nauttii mielellään kevyen ruoan seurasta, kasvis- ja kalaherkut sekä etenkin Jean Sibeliuksen rakastamat osterit sopivat erinomaisesti tämän kuivan valkoviinin kumppaniksi. Sibelius Rouge maistuu mainiosti runsaampien kasvis- sekä liharuokien parissa ja sopii erinomaisesti myös juustojen kanssa herkutteluun.

Kirjoitettu

Viinit valmistujaisjuhliin!

Tutustu Viinikellari.com:n valmistujaisviinisuosituksiin! Tarjoa juhlavieraille 9-vuotiasta vuosikertasamppanjaa tai erinomaisia Bordeauxin cremantteja.

Ruokapöydän helmet Chateau Carsin L´Etiquette Grise 2017 sekä Barón de Ley Varietals Maturana 2015 on helppo yhdistää moneen menuuseen. Tee tilaus viimeistään 19.5 mennessä, niin varmistat viinit kotiisi juhlapäiväksi!

Kirjoitettu

Viinikellarin alkukesän suositukset!

Viinikellari on kerännyt alkukesän ensimmäisten grillauspäivien sekä juhannuksen viinisuosituksia. Muista, että toimituksen voi tehdä Suomessa, vaikka suoraan mökille!

Kirjoitettu

Äitienpäivän viinisuositukset

Kevät auringon lämmittäessä on hyvä aika tutustua Rosé viiniin. Rosé on erinomainen äitienpäivän juhlajuoma kuplilla tai ilman! Tutustu suosituksiin ja valitse äitienpäivän menuuseen sopivimmat vaihtoehdot.