Katso kuvasi ja voita maistelulaatikko

Ikuistiko kuvaajamme sinut ja ystäväsi Viini ja Ruoka -tapahtumassa? Löydät tältä sivulta kuvasi ja sivun alareunassa voit osallistua “tavallista paremman” maistelulaatikon (arvo 162,50 euroa) arvontaan.

Lauantain kuvat

Perjantain kuvat

Voita maistelulaatikko

Osallistu “tavallista paremman” kuuden pullon herkullisen maistelulaatikon (arvo 162,50 euroa) arvontaan. Tilaa samalla Viini-lehden julkaisema Viikon viinivinkki -uutiskirje sähköpostiisi. Saat ajankohtaisen viinisuosituksen mutkattoman ruokaohjeen kera joka viikko.

Voita maistelulaatikko

Viini ja Ruoka 2018 -tapahtuman aikaan järjestetty arvonta

Kilpailun järjestäjänä toimii Viinilehti Trading OÜ. Kilpailu on voimassa 29.10.2018 saakka. Palkinnon arvonta suoritetaan 31.10.2018. Kilpailun palkintona arvotaan laatikollinen (6 pulloa) viinejä, arvo n. 162,50 euroa. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy seuraavat ehdot: Kilpailuun osallistuvan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Kilpailuun eivät voi osallistua henkilöt, jotka työskentelevät kilpailun järjestävissä yrityksissä. Kilpailuun saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja henkilötiedoilla. Kukin henkilö saa osallistua kilpailuun vain kerran. Tietokoneen automaattisesti kehittämiä osallistumispyyntöjä ei hyväksytä. Myöskään epätäydellisiä osallistumispyyntöjä ei hyväksytä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Henkilö itse vastaa siitä, että sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat oikein. Voittajien nimieä ei erikseen julkaista verkkosivustolla. Kilpailuajan ulkopuolella vastaanotetut vastaukset hylätään. Järjestäjä eivät ole vastuussa kilpailuajan aikana ilmenevistä viallisista internet-yhteyksistä johtuvista teknisistä käyttöhäiriöistä (esimerkiksi palvelinten toimitattomuudesta). Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa näitä sääntöjä tai keskeyttää tai lopettaa arvonnan järjestämisen koska tahansa. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Osallistujan henkilötietoja voidaan käyttää Viinilehti Trading OÜ:n suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Tietojen käytön/luovutuksen voi kieltää ilmoittamalla siitä Viinikellarin asiakaspalveluun info@viinikellari.com. Järjestäjät maksavat arpajaisveron. Järjestäjien vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjät kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailuun osallistumiselle ei ole ostopakkoa. Palkintoa koskevat ehdot: Järjestäjä varaa suorittaa uusi arvonta, jos voittajaa ei ole tavoitettu 1.11.2018 klo 16 mennessä. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan. Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia. Voittaja on vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat palkinnon vastaanottamisesta, ja kaikista muista palkintoon liittyvistä kuluista, joita ei ole mainittu kohdassa palkinnon esittelyn yhteydessä.