Aatami Pinot Noir 2014

28,30 

Hinta ostaessasi kuuden pullon erissä. Yksittäin ostettuna keräilylisä 0,99 € / pl.

/ Martinborough, Uusi-Seelanti | Wineflow Ltd | Pinot Noir

2014 Aatami aloitti elämänsä 10-päiväisellä hiilidioksidikäymisellä, jonka jälkeen se kävi loppuun päivittäen sitä työstämällä. Tankissa oli mukana n. 30% rankoja. Kypsytetty vanhoissa tammitynnyreissä 12 kuukautta, maitohappokäyminen tynnyreissä keväällä. Viiniä ei ole kirkastettu eikä suodatettu, ja pullotuksen yhteydessä on lisätty pieni määrä rikkiä.

Hieman kehittyneen Aatami 2014 -viinin tuoksusta voi erottaa hapankirsikkaa, makeaa mansikkaa ja vadelmaa, hentoa kuivattua hedelmää ja makeaa mausteisuuttakin. Keskitäyteläisen mehukas, monivivahteinen maku toistaa tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi maanläheisen muhevia aromeja, kirsikkaa ja orastavaa nahkaisuuttakin. Vaikka maku on hieman kehittynyt, on se eloisan hapokkuuden ansiosta tyylikkäässä tasapainossa ja jättää pitkään maistuvan, karpalohilloa ja mausteisuutta, myös nahkaisuutta viestivän jälkivaikutelman.

Ruokasuositus: Molemmat Aatamit ovat mainioita seuralaisia grillatun tai paistetun vaalean lihan sekä pitkään haudutettujen liha- ja kasvispatojen kyytipojaksi.

Vain 5 varastossa

Lisätiedot

Tuottaja

Wineflow Ltd

Rypäle

Pullokoko

0,75 l

Pakkauskoko

6, tilattavissa pulloittain.

Alkoholi

13,5 %

tuotetunnus (SKU) 41100 Osasto:
All search results