Aatami Pinot Noir 2015

28,30 

Hinta ostaessasi kuuden pullon erissä. Yksittäin ostettuna keräilylisä 0,99 € / pl.

/ Martinborough, Uusi-Seelanti | Wineflow Ltd | Pinot Noir

2015 sadonkorjuu oli kuuma, konsentroitunut ja määrällisesti pieni. Aatami 2015 on tehty Cobblestone-viinitarhalta käsin poimituista rypäleistä. Pinot Noir, joka kävi 18 päivää avoimessa tankissa ilman rankoja ja puristettiin ikääntymään yhteen vuoden vanhaan, ja kahteen vanhempaan tammitynnyriin 12 kuukaudeksi, maitohappokäyminen tynnyreissä keväällä. Yhteensä viini vietti tammitynnyrissä 18 kuukautta. Viiniä ei ole kirkastettu eikä suodatettu, ja pullotuksen yhteydessä on lisätty pieni määrä rikkiä.

Erittäin kypsän marjainen tuoksu tuo mieleen tumman kirsikan, metsämansikan, luumun ja hennon paahteisen mausteisuuden. Keskitäyteläinen maku toistaa tarkasti tuoksun lupaaman aromikkuuden. Viinissä on lisäksi hentoa kahvia, yrttisyyttä ja hyvin kypsiä puolukan ja karpalon vivahteita. Tasaisen mehukas suutuntuma saa ryhtiä herkullisesta hedelmähapokkuudesta, joka kantaa kokonaisuutta pitkään, hennon nahkaiseen ja hapankirsikkaa aromeiltaan muistuttavaan jälkivaikutelmaan.

Ruokasuositus: Molemmat Aatamit ovat mainioita seuralaisia grillatun tai paistetun vaalean lihan sekä pitkään haudutettujen liha- ja kasvispatojen kyytipojaksi.

Vain 6 varastossa

Lisätiedot

Tuottaja

Wineflow Ltd

Rypäle

Pullokoko

0,75 l

Pakkauskoko

6, tilattavissa pulloittain.

Alkoholi

13 %

tuotetunnus (SKU) 41104 Osasto:
All search results