Toscanan huipputuottaja Antinorin maistelulaatikko

19,94 

6 pullon laatikko

/ Italia
Antinori

La Braccesca Sabazio 2016, DOC Rosso di Montepulciano (2 pulloa)
Kypsän marjainen, varsin tummasävytteinen, kirsikkaa, herukkaa, yrttisyyttä ja hentoa savua, maaperän soraisuuttakin aromeiltaan muistuttava tuoksu. Melko täyteläinen maku toistaa tuoksun aromit. Viinistä voi erottaa lisäksi vienoa nahkaisuutta, kuivattujen hedelmien ja mausteiden aromeja. Kypsät, hieman suuta kuivattavat tanniinit ja hersyvän marjainen hapokkuus antavat kokonaisuudelle ryhtiä. Viini jättää rustiikkisen, hapankirsikkaisen, hieman savuisen jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Yrttiset riistaruoat vaikkapa pitkään haudutettuna. Myös tummat riistalinnut.

Il Bruciato 2015 (2 pulloa)
Melko runsas, hieman kehittyneen marjainen, rustiikkinen, mustaherukkainen ja nahkainenkin tuoksu. Siinä on lisäksi hentoa eläimellisyyttä, yrttejä – jopa kukkaista parfyymisyyttä. Täyteläinen, erittäin mehukas ja kypsän marjainen maku. Siinä on hapankirsikkaa, luumua ja reilusti tuoksun lupaamaa nahkaisuutta. Suutuntumaa napakoittavat kypsät tanniinit ja pehmeä marjainen hapokkuus. Kokonaisuus jättää pitkään maistuvan, paahteisen ja mausteisen jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Yleisviini erilaisten tummien liharuokien seuraan.

Villa Antinori Chianti Classico Riserva 2013 ( 2 pulloa)
Kypsän marjaisesta tuoksusta voi erottaa yrttisyyttä, hapankirsikkaa, hentoa paahteisuutta ja herukkaa. Maku on melko täyteläinen, maanläheisen sorainen ja hennon savuinen – tuoksun aromien lisäksi. Vaikka maku on hieman kehittynyt, on se suutuntumaltaan hyvin ryhdikäs. Siitä pitää huolta kirsikkaisen hapokkuuden lisäksi hieman suuta kuivattavat tanniinit. Kokonaisuus jättää pitkään maistuvan, luonteikkaan, hennon lyijykynämäisenkin jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Klassinen viini paistetun vasikan- tai naudanmaksan seuraan. Myös pitkään haudutetut, tiivisliemiset ja reilusti yrteillä höystetyt lihapadat.

Tuote on toistaiseksi loppuunmyyty. Lisää tuote suosikkilistallesi, jotta tiedät kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Lisätiedot

Tuottaja

Antinori

Pullokoko

0,75 l

Pakkauskoko

6

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toscanan huipputuottaja Antinorin maistelulaatikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

tuotetunnus (SKU) 442 Osasto: