Ale!

Kolmen samppanjalajikkeen maistelulaatikko

222,20  179,00 

/ Champagne, Ranska | Baron Fuente |

Maistelulaatikko sisältää kaksi pulloa kutakin samppanjaa.

Champagne Baron-Fuenté Esprit Grand Cru, 2 pulloa

Varsin hillitty, mutta moniulotteinen, mausteinen ja kypsän hedelmäinen tuoksu. Siinä on lisäksi vienoa pähkinää ja kermaisuutta. Leveä maku on kuiva, sekin leveä ja hyvin monipuolinen. Viinissä on lisäksi paahtoleipää, kermaisuutta, hieman rusehtavaa omenaa, makeaa persikkaa ja sen kiveä. Kokonaisuus jättää pitkän, hennosti suuta supistavan jälkivaikutelman. Ruokasuositus: Runsaat, kermaiset kalaruoat.

Champagne Baron-Fuenté Esprit Brut, 2 pulloa

Tyylikäs, kypsän hedelmäinen ja vienosti paahteinen tuoksu. Siitä voi erottaa hieman rusehtavaa omenaa, pähkinää. Kuiva ja hieman kehittynyt maku toistaa tuoksun aromit. Siinä on reilusti omenaa ja sitruksista aromikkuutta. Kelpo, korrekti, maukkaan sitruksinen ja pähkinäinen jälkivaikutelma. Pienet kuplat antavat makuun eloa. Ruokasuositus: Hyvä aperitiivi, kesäisten salaattien ja vaaleiden kalaruokien seuralainen.

Champagne Baron-Fuenté Esprit Rosé de Saignée, 2 pulloa

Kypsän marjainen, hennon yrttinen, mausteinen ja hieman maanläheinenkin tuoksu. Kuiva, mutta runsaan marjainen maku on suutuntumaltaan melko leveä. Tuoksun aromien lisäksi maussa on kypsää puolukkaa, kirsikkaa ja pähkinää. Hienot kuplat tuovat kokonaisuuteen ryhtiä ja pehmeä tanniinisuus kuivattaa miellyttävällä tavalla hieman suuta. Ruokasuositus: Vaaleat lihat ja runsaat punaiset kalat.

Lisätiedot

Tuottaja

Baron Fuente

Pullokoko

0,75 l

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

tuotetunnus (SKU) 42196 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
All search results