Bouquet Club -jäsenetu: Australialaisia herkkuja Yarra Valleysta

136,00 

Ennakkotilattavissa 24.1.2019 asti.

/ Healesville, Australia

Tämänkertaiset klubiviinit tulevat Australiasta, maan olosuhteisiin nähden varsin viileältä viinialueelta Yarra Valleysta. Viinit on tuottanut saksofonisti John Coltranen albumin mukaan nimetty, perheomisteinen Giant Steps -viinitila, jota pidetään yhtenä Yarra Valleyn parhaimmista tuottajista. Yhdysvaltalainen Wine & Spirits Magazine on neljän viime vuoden aikana valinnut vuosittain Giant Stepsin top 100 viinitilan joukkoon maailmassa. Nyt tarjoamme tilattavaksi tuottajalta herkullisen paketin kahdesta rypälelajikkeesta, Chardonnaysta ja Pinot Noiresta.

6 pullon laatikko sisältää 2 pulloa Yarra Valley Chardonnayta ja 2 pulloa Pinot Noirea sekä yhdet pullot Sexton Vineyard Chardonnay- ja Applejack Vineyard Pinot Noir -palstaviinejä.

Giant Steps Yarra Valley Chardonnay 2017, 2 pulloa

Kypsän hedelmäinen, reilusti persikkaan, omenaan, greippiin ja pähkinään vivahtava, runsaudestaan huolimatta eloisa tuoksu. Siinä on erotettavissa myös paahteista tammisuutta ja kermaisiakin vivahteita. Maku on kuiva ja toistaa tuoksun hedelmäiset aromit. Myös pähkinäisyys ja paahteinen kermaisuus seuraavat leveään makuun. Tyylikäs sitruksinen hapokkuus ja tammen mausteisuus tuovat suutuntumaan ryhtiä ja kantavat kokonaisuutta pitkään maistuvaan jälkimakuun.

Giant Steps Yarra Valley Sexton Vineyard Chardonnay 2016, 1 pullo

Leveä ja kypsän hedelmäinen, persikkaan, aprikoosiin, hunajameloniin, kermaan ja makeisiin mausteisiin – kainosti hunajaankin vivahtava, moniulotteinen tuoksu. Maku on kuiva ja toistaa tarkasti tuoksun aromit. Viiniä sävyttää vielä muun muassa tyylikäs paahteinen aromikkuus. Runsas suutuntuma ryhdittyy tammikypsytyksen tuoman mausteisuuden lisäksi myös kypsän sitruksisen ja greippisen hapokkuuden myötä. Kokonaisuus jättää pitkään maistuvan, jopa vienosti kahviinkin vivahtavan, persikkaisen jälkimaun.

Chardonnay-viinit ovat erinomaisia valintoja täyteläisten punalihaisten kalaruokien, sekä selkeämakuisten vaaleiden liharuokien seuraan.

Giant Steps Yarra Valley Pinot Noir 2017, 2 pulloa

Erittäin herkullinen, kypsää kirsikkaa, mansikkaa, vadelmaa ja makeaa karpaloa aromeiltaan muistuttava, viehättävä tuoksu. Maku on keskitäyteläinen ja erittäin harmoninen. Tuoksun monipuolisen kypsän marjaisuuden lisäksi viinistä voi erottaa yrttisyyttä ja hentoa paahteisuutta. Kirsikkainen hapokkuus tuo kokonaisuuteen ryhtiä ja kantaa viiniä pitkään, erittäin tasapainoiseen ja veden kielelle nostattavaan, kirsikkaiseen jälkivaikutelmaan.

Giant Steps Yarra Valley Applejack Vineyard Pinot Noir 2016, 1 pullo

Hyvin monivivahteinen, hieman kehittynyt, kypsiä punaisia marjoja, kuten kirsikkaa, vadelmaa, mansikkaa, vihreäsävytteistä yrttisyyttä ja hentoa paahteisuuttakin aromeiltaan muistuttava tuoksu. Maku on keskitäyteläinen ja allekirjoittaa tarkasti tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi viehkeää mausteisuutta ja orastavaa nahkaisuuttakin. Hyvin moniulotteinen kokonaisuus saa ryhtiä kypsän kirsikkaisesta hapokkuudesta. Viini jättää erittäin pitkään maistuvan, hieman metsäisiä vivahteita tarjoavan, veden kielelle nostattavan, marjaisen jälkimaun.

Herkullisen elegantit pinot noiret sopivat vaalean lihan lisäksi tummien linturuokien ja pitkään haudutettujen pataruokien kumppaniksi.

Ennakkotilattavissa

Lisätiedot

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bouquet Club -jäsenetu: Australialaisia herkkuja Yarra Valleysta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

tuotetunnus (SKU) 41162 Osastot: ,