Bouquet Club -Jäsenetu: Heyman-Löwenstein huipputuottaja paketti

159,00 

Ennakkotilattavissa 29.6.2019 asti.

/ Mosel, Saksa | Weingut Heymann-Löwenstein |

Yksi rypäle, kolme viiniä, kolme tarhaa. Tilaa maistelulaatikko rieslingejä, tutustu ja maista huipputarhojen ominaispiirteet viineistä.

Schieferterassen 2017
Schieferterassen-tarhalta käsinpoimittujen rypäleiden mehua on maseroitu kuorien kanssa 12 tuntia. Alkoholikäymisen jälkeen viini kypsyi 10 kuukautta suurissa tammitankeisssa. Yli 40-vuotiaista köynnöksistä poimituista rypäleistä valmistetun viinin tuoksussa on kypsiä, eksoottisia hedelmiä sekä persikan kiveä. Maku on hyvin pirtsakka, sen raikkaat hedelmähapot tuovat sitruksista veikeyttä viiniin. Viini on kokonaisuutena erittäin mineraalinen, maku on varsin pitkä ja kypsiä sitrushedelmien kuoria sekä limettiä muistuttava jälkimaku nostaa veden kielelle.

Kirchberg 2017
Kirchbergin tarhalta käsin poimituista rypäleistä valmistetussa viinissä on erittäin avoin ja hienostuneen monivivahteinen tuoksu. Tuoksussa on tuntuvaa persikkaisuutta, parfyymisyyttä ja kukkaisia vivahteita. Maku on särmikäs, ryhdikäs, moniulotteisen hedelmäinen, mausteinen ja seuraa tuoksun aromeja. Kuiva ja suutuntumaltaan eloisa, runsaan hapokkuuden ryhdittämä kokonaisuus. Jälkimaku on pitkä, raikkaan mineraalinen ja nostaa reilusti veden kielelle.

Röttgen 2017
Viini tulee Röttgen-tarhalta, joka on Saksan, ellei jopa yksi maailman tunnetuimmista viinitarhoista. Yli 55-vuotiaiden köynnösten rypäleitä on maseroitu 12 tuntia. Käymisen jälkeen viini lepäsi hiivasakan päällä 10 kuukautta tammisissa viinisammioissa. Viinin tuoksu on kypsän hedelmäinen ja tyylikkäästi kevyen paahteinen. Ryhdikäs ja runsas maku seuraa tuoksun aromeja. Suutuntuma on näistä kolmesta rieslingistä mehevin. Maussa on kypsän persikan ja nektariinin hienostuneita vivahteita. Viini jättää pitkään suussa viipyilevän, raikkaan ja herkullisesti veden kielelle nostattavan jälkimaun.

Ruokasuositus: Viinit ovat erinomaisia aperitiiveja, toimivat herkullisesti selkeämakuisten, hapokkaiden kastikkeiden ja kala- ja äyriäisruokien kanssa. Myös kesäiset salaatit.

Laatikko sisältää 2 pulloa kutakin viiniä.  Viinejä saatavilla hyvin rajoitettu määrä ja niiden viimeinen tilauspäivä on 30.6.2019. Käytä ainutlaatuinen tilaisuus hyväksi!

Lisätiedot

Tuottaja

Weingut Heymann-Löwenstein

Pullokoko

0,75 l

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

tuotetunnus (SKU) 46362 Osastot: , ,
All search results