Bouquet Club -jäsenetu: Huippukaksikko Toscanasta

126,00 

Ennakkotilattavissa 18.9.2019 asti.

/ Toscana, Italia | Castello Banfi |

Klubiviinit ovat tällä kertaa Italian eturivin viinejä maineikkaalta Castello Banfin viinitilalta. Vuonna 1978 perustetun tilan tavoite on ollut alusta saakka olla laadullisesti yksi Toscanan johtavista tiloista – ja sitä se onkin. Voit nyt tilata meiltä viinipaketin, johon on valittu kaksi tilan huippuviiniä vuodelta 2015.

Belnero 2015 (3 pulloa)
Sangiovese-, Cabernet Sauvignon- ja Merlot-lajikkeista tehty viini, joka on kypsynyt 14 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Tiiviissä tuoksussa on tummia marjoja ja hedelmiä, luumua, mustaherukkaa ja karhunvatukkaa. Lisäksi tuoksussa on paahteisia, makeita mausteita ja tupakkaa. Melko täyteläisessä maussa on yrttejä, kahvia ja kypsää karpaloa. Eloisa hapokkuus ja kypsät tanniinit tuovat ryhtiä. Suuta kuivattava ja ryhdikäs jälkivaikutelma.
Ruokasuositus: Grillatut tai paistetut tummat liharuoat, kuten karitsa tai lammas.

Cum Laude 2015 (3 pulloa)
Sangiovese-, Cabernet Sauvignon-, Merlot- ja Syrah -lajikkeista valmistettu viini. Tuoksussa on tummia marjoja, mustaherukkaa, hapankirsikkaa, yrttejä, pippuria ja savua. Täyteläisestä mausta voi erottaa myös paahteisuutta ja orastavia nahan sävyjä. Pehmeä tanniinisuus ja herkullinen hapokkuus tukevat kypsää, kevyesti kehittynyttä suutuntumaa. Hieman suuta supistava, vivahteikas jälkivaikutelma.
Ruokasuositus: Medium kypsä tumma liha, myös kovat, suolaiset juustot.

Insufficient stock

Lisätiedot

Tuottaja

Castello Banfi

Pullokoko

0,75 l

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

tuotetunnus (SKU) 47706 Osastot: ,
All search results