Bouquet Club -Jäsenetu: Persoonallisuutta Languedocista

105,00 

/ Lanquedoc-Roussillon, Ranska | Domaine Aubaï Mema |

Tämänkertaiset, tilattavaksi suositeltavat klubiviinit tulevat etelä-Ranskan Languedocista, Aubais’n keskiaikaisessa kylässä sijaitsevalta Domaine Aubaï Meman viinitilalta. Viinintekijä Mark Haynesin tavoitteena on valmistaa viinejä jotka parhaalla mahdollisella tavalla ilmaisevat rypälelajikkeensa, ympäristönsä ja jo 93 miljoonaa vuotta sitten muodostuneen maaperänsä ainutlaatuista luonteikkuutta. Tämänkertaiset viinit on valmistettu luonnonmukaisesti viljellyiltä tarhoilta kerätyistä rypäleistä. La Douzieme -viinistä on tarjolla kaksi vuosikertaa, joiden myötä pääsee herkullisesti kokeilemaan ikääntymisen vaikutuksen viinin aromeihin ja luonteeseen. Viinit on valmistettu pääosin Syrah-lajikkeesta, jonka seuraan on sekoitettu hieman valkoista Viognier -lajiketta antamaan viinille raikkautta ja vivahteikasta aromikkuutta. Lunatico on puolestaan vanhoista Grenache-köynnöksistä poimituista rypäleistä valmistettu viini.

La Douzieme 2015 (2 pulloa)

Tummasävytteisen luonteikas tuoksu tuo mieleen mustat marjat, kuten mustaherukan, karhunvatukan, luumun ja maaperän tumman mullan. Melko täyteläinen maku toistaa tarkasti tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi hentoja kuivattujen hedelmien aromeja, yrttisyyttä ja pippurisuuttakin. Viinin suutuntumaa ryhdittää kypsän tanniinisuuden lisäksi hapankirsikkainen hapokkuus. Viini jättää kevyesti suuta kuivattavan ja orastavan nahkaisen jälkivaikutelman.

Ruokasuositus: Selkeämakuinen, mutta aromikas tumma liha. Myös kovat, suolaiset juustot.

Viini on valmista nautittavaksi, mutta se kehittyy suotuisasti vielä usean vuoden ajan.

La Douzieme 2013 (2 pulloa)

Tummasävytteisen marjainen, mustaherukkaa, hapankirsikkaa, makeita mausteita ja kukkaisuuttakin tarjoileva, monivivahteinen ja hieman kehittynyt tuoksu. Melko täyteläinen maku toistaa tuoksun aromit. Viiniä sävyttävät vielä nahkaiset, orastavan eläimelliset ja paahteisetkin vivahteet. Vienosti kahviakin aromeiltaan tarjoileva maku saa ryhdin pehmeästä tanniinisuudesta ja hapankirsikkaisesta hapokkuudesta. Viini jättää hieman suuta kuivattavan jälkivaikutelman.

Ruokasuositus: Selkeämakuiset riistaruoat ja tumma liha.

Viini on valmista nautittavaksi.

Lunatico 2015 (2 pulloa)

Yli 50 vuotiaista köynnöksistä kerätyistä Grenache -rypäleistä valmistetussa viinissä on mehukas, kypsän kirsikkainen, herukkainen, orastavan nahkainen ja makean mausteinen tuoksu. Viinin maku toistaa tuoksun aromit. Siinä on lisäksi erotettavissa mansikkaa, aavistuksen kuivattuja hedelmiä, kahvia ja yrttisyyttä. Mehukas suutuntuma saa ryhtiä pehmeistä tanniineista ja kirsikkaisesta hapokkuudesta. Viini jättää hieman suuta supistavan jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Hyvin monikäyttöinen viini tummien liharuokien ja kovien, suolaisten juustojen seuraan.

Viini on valmista nautittavaksi, mutta se kehittyy suotuisasti vielä usean vuoden ajan.

Lisätiedot

Tuottaja

Pullokoko

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

Varasto

tuotetunnus (SKU) 59000 Osastot: ,