Bouquet club -jäsenetu: Syrah´ta Afrikasta

115,00 

/ Ranska | Domaine Alain Graillot | Syrah

Tämänkertaiset klubiviinit ovat ranskalaisen, Crozes-Hermitagen alueen huipputuottajan, Alain Graillotin käsialaa. Alain Graillotin viinitalo tuotti ensimmäiset viininsä Rhônessa vuonna 1985, joten kyseessä on historialtaan varsin nuori tuottaja. Siitä huolimatta tuottaja on noussut ehdottomaan Rhônen laakson tuottajien eliittiin. Tämänkertaiset viinimme tulevat kuitenkin Marokosta, jonne huipputuottaja on laajentanut toimintaansa. Yhteistyössä paikallisen Thalvin-viinitalon kanssa Graillot tuottaa kohtuuhintaista, mutta erittäin tyylikästä Tandem -viiniä Syrah -lajikkeesta. Graillot’n tavoitteena on tuottaa hienostuneita ja raikkaita viinejä, jonka esikuvat ovat nimenomaan Pohjois-Rhônen moniulotteiset viinit. Käytä tilaisuus hyväksi ja tilaa kahden marokkolaisen huippusyrahin vuosikerran tutustumispaketti.

Tandem 2015, AOG Zenata
Tummasävytteisen marjainen, muhevan maanläheinen tuoksu muistuttaa aromeiltaan mustaherukkaa, karhunvatukkaa ja tummaa luumua. Viinissä on erotettavissa myös orastavaa nahkaisuutta ja yrttisyyttäkin. Keskitäyteläinen maku toistaa tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi tuntuvaa kypsää karpaloa, hapankirsikkaa ja hentoa paahteisuuttakin. Eloisa hapokkuus ja pehmeät tanniinit tuovan kokonaisuuteen napakkuutta ja kantavat viiniä hieman suuta supistavaan, paahteiseen ja hennon pippuriseen jälkivaikutelmaan.
Ruokasuositus: Tummat liharuoat mielellään mediumkypsänä.

Tandem 2016, AOG Zenata
Vivahteikkaan luonteikas tuoksu tuo mieleen tummat marjat, kuten mustaherukan ja hapankirsikan. Viiniä sävyttävät vielä reilut yrttiset ja mustapippurisetkin aromit. Keskitäyteläinen maku toistaa tuoksun aromit. Suutuntumaltaan viini on melkoisen eloisa, sillä reilu marjainen hapokkuus ja kevyesti suuta kuivattavat tanniinit tuovat luonteikkaaseen viiniin napakkuutta. Viini jättää vivahteikkaan, pippurisen mausteisen ja viehkeästi kukkaisen, hennon paahteisen ja lakritsaankin vivahtavan jälkivaikutelman.
Ryokasuositus: Tiivismakuiset pataruoat tai aromikas tumma liha.

Lisätiedot

Tuottaja

Domaine Alain Graillot

Rypäle

Pullokoko

0,75 l

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

tuotetunnus (SKU) 52317 Osastot: , ,