Bouquet Club -jäsenetu: Upeat lihaviinit rapakon takaa

205,00 

/ Washington, Yhdysvallat | Charles Smith Wines |

Tällä kertaa tarjoamme tilattavaksi viinejä Yhdysvalloista, Washington Staten -viinialueelta, Charles Smithin tuotannosta. Charles Smithin habitus ei ensimmäisenä tuo mieleen ajatusta viinintekijästä, mutta mies toimikin aiemmassa elämässään rockyhtyeiden managerina ja kiertuejohtajana. Viinit, yhtä vähän kuin Charles itsekään, eivät jää keneltäkään huomaamatta. Eivätkä viinien mielikuvitukselliset nimet unohdu ihan helposti. Puhumattakaan huomiota herättävistä etiketeistä, jotka ovat Levi Strauss & Co`n entisen suunnittelijan, Rikke Korffin käsialaa.

Charles Smithin viinien rypäleet tulevat Washingtonin parhaisiin kuuluvilta alueilta ja hän suosii viljelijöitä, jotka käyttävät kestävän kehityksen tuotantomenetelmiä.
Wines of Substance nimisen yhtiön viinintekijä ja perustaja Charles Smith on ainoana henkilönä valittu sekä Wine Enthusiast- että Food&Wine -lehden toimesta Vuoden Viinintekijäksi. Hänen viininsä palkitaan vuosi toisensa jälkeen laajasti johtavien viinijulkaisujen, kuten Wine Advocate, Wine Spectator ja Wine Enthusiast, toimesta.
Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tutustua Charles Smithin kahteen luonteikkaaseen, Syrah -lajikkeesta valmistettuun viiniin. Käytä tilaisuus hyväksi!

Motor City Kitty Syrah 2016 (3 pulloa)

M.C.K Syrah on sekoitus Washington Staten Yakima -laakson Old Field Boushey -tarhan korkeimmalta kohdalta kerätyistä, eri Syrah -lajikkeen klooneista. Sen erittäin rodukas ja tyylikäs tuoksu on täynnä mustien marjojen, herukoiden, karhunvatukoiden, oliivin, riistan ja mustapippurin vivahteita. Melko täyteläinen maku toistaa tuoksun luonteikkaat aromit. Viinissä on lisäksi hapankirsikkaa, paahteista mausteisuutta, yrttisyyttä ja tietynlaista kukkaisuuttakin. Vivahteikasta suutuntumaa ryhdittää reilu hapokkuus ja hieman suuta kuivattava tanniinisuus. Moniulotteinen kokonaisuus jättää pitkään maistuvan, pippurisen ja hennon eläimellisenkin jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Erittäin monikäyttöinen viini aromikkaiden, grillattujen tai paistettujen tummien liharuokien ja riistan seuraan.

K The Deal Syrah 2015 (3 pulloa)

Wahlukesta, Sundance -tarhalta poimituista rypäleistä valmistetun syrah -viinin tuoksu on hieman kehittynyt ja hyvin tummasävytteinen. Mustaherukka, karhunvatukka, mustikka ja hieman kuivatut hedelmät tuoksuvat viinistä yhdessä hieman lämminhenkisen mausteisuuden kanssa. Suuntäyttävä maku seuraa tuoksun aromeja. Viinissä on lisäksi reilua paahteisuutta, maanläheistä muhevaa multaisuutta ja hentoa kahvin aromia – jopa lihaisia piirteitä. Runsaat, mutta pehmeät tanniinit tuovat mehevään makuun sen kaipaamaa ryhtiä ja viini jättääkin pitkään maistuvan, vienosti savuisen ja pippurisen jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Myös tämä viini on todella monikäyttöinen grillattujen tai paistettujen tummien liharuokien ja riistan seuraan. Maistuu myös kovien, suolaisten juustojen seurassa.

Varastossa

Lisätiedot

Tuottaja

Charles Smith Wines

Pullokoko

0,75 l

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

tuotetunnus (SKU) 48354 Osastot: , ,
All search results