Bouquet Club -jäsenetu: Valkoisia pareja Pfalzista

123,00 

/ Pfalz, Saksa | Weingut Faubel |

Tämänkertaiset klubiviinit saadaan Saksan Pfalzin viinialueelta. Tarjolla on mielenkiintoinen kattaus Weingut Faubelin tuotannosta. Vuoteen 1635 ulottuvan viinitilan johdossa ja viinintekijänä on tänä päivänä Gerd Faubel. Yhdessä vaimonsa Silken kanssa Faubelit viljelevät viinejään 30 hehtaarin alalla Maikammerin, St.Martinin, Haardtin ja Gimmeldingen kylissä. Lisäksi Faubel ostaa jonkin verran rypäleitä sopimusviljelijöiltä. Pääosin valkoviinejä tuottavalta viinitilalta olen valinnut tilattavaksi kiehtovan maistelupaketin kolmesta rypälelajikkeesta: Weisser Burgunderista, Grauer Burgunderista ja Chardonnaysta. Kaikista lajikkeista on tarjolla kyläviini ja Kapellenberg -palstaviini. Tilaa ja tutustu! HUOM! Viinit maistettavana Viinikellarin osastolla Viini ja Ruoka -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa.

Maikammer Weisser Burgunder 2018 (1 pullo)

Puhdaspiirteisen herkullinen, lähes makeita vivahteita tarjoava, hyvin hedelmäinen, kypsän persikkainen, omenainen, hunajameloninen, vienon paahteinen ja hennon hunajainenkin tuoksu. Kuiva, mutta erittäin hedelmäinen ja selkeäpiirteinen maku toistaa tuoksun aromit. Viinissä on hentoa, makeaa sitruksisuutta ja paahteisen mausteisiakin vivahteita. Viini jättää mineraalisen, veden kielelle nostattavan jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Erittäin monikäyttöinen viini grillattujen tai paistettujen kala- ja äyriäisruokien, sekä salaattien seuraan.

Maikammer Kapellenberg Weisser Burgunder 2018 (1 pullo)

Vivahteikas, kypsän hedelmäinen, mineraalinen, kypsää omenaa, mausteisuutta, persikkaakin tarjoava, paahteinenkin tuoksu. Kuiva, mutta hedelmäinen maku toistaa tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi vienoa karvasmantelia, punaista omenaa ja aprikoosia. Yrttinen mausteisuus antaa sitruksisen hapokkuuden kanssa viinille ryhtiä. Kokonaisuus jättää hieman suuta supistavan, pitkään maistuvan jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Paistetut tai grillatut punalihaiset kalaruoat. Myös kermaiset pastat.

Maikammer Grauer Burgunder 2018 (1 pullo)

Avoin ja makean mausteinen, kypsän hedelmäinen, leveä tuoksu muistuttaa persikkaa, aprikoosia, ananasta ja kukkaisuuttakin. Tuoksun aromit tarkasti toistava maku on sekin runsaan hedelmäinen, lähes makea. Viinissä on hillottua sitrusta ja mausteisia vivahteita – myös rusinaa ja parfyymisyyttä. Hennon öljyistäkin suutuntumaa ryhdittää reilu hapokkuus, joka kantaa kokonaisuutta mausteiseen jälkivaikutelmaan.
Ruokasuositus: Runsaat kala- ja äyriäisruoat, vaikkapa hieman mausteisempienkin versioiden seuraan. Myös paistettu tai grillattu vaalea liha.

Maikammer Kapellenberg Grauer Burgunder 2018 (1 pullo)

Tiivisarominen, hyvin kypsän hedelmäinen, aprikoosia, persikkaa, makeita mausteita, myös kukkaista parfyymisyyttä aromeiltaan muistuttava, leveä tuoksu. Kuiva, mutta hyvin runsashedelmäinen maku toistaa tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi sitruunankuoren, hennon karvasmantelin, omenan ja yrttienkin vivahteita. Viini jättää leveän hedelmäisen ja mausteisen, pitkään maistuvan jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Selkeämakuiset vaaleat lihat ja runsaat punalihaiset kalaruoat.

Maikammer Chardonnay 2018 (1 pullo)

Kypsän hedelmäinen, omenainen, persikkaa, hunajamelonia, sitruksia ja hennon mausteisiakin vivahteita tarjoava tuoksu. Maku on erittäin hedelmäinen, puhdaspiirteinen ja toistaa tuoksun vivahteet. Makua sävyttävät hento öljymäisyys ja kypsän greippinenkin aromikkuus. Kokonaisuus saa ryhtiä leveän sitruksisesta hapokkuudesta ja yrttisestä mausteisuudesta. Viini jättää punaista omenaa muistuttavan, kypsän hedelmäisen jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Yleisviini runsaiden paistettujen, punalihaisten kalaruokien seuraan.

Maikammer Kapellenberg Chardonnay 2018 (1 pullo)

Erittäin kypsän hedelmäinen, persikkaa, punaista omenaa, aprikoosia, hunajamelonia ja hentoa makeaa mausteisuuttakin tarjoileva tuoksu. Maku on kuiva, mutta hedelmäinen. Siinä on tuoksun aromien lisäksi reilua sitruksisuutta, keltaista luumua, yrttisyyttä ja hentoa karvasmanteliakin. Mineraalisuus ja leveä hapokkuus tuovat makuun ryhtiä ja kantavat viiniä hieman suuta supistavaan, mineraaliseenkin jälkivaikutelmaan.
Ruokasuositus: Selkeämakuiset vaaleat lihat paistettuna tai grillattuna.

Lisätiedot

Tuottaja

Weingut Faubel

Pullokoko

0,75 l

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

tuotetunnus (SKU) 49242 Osastot: , ,
All search results