Ca´Botta -maistelulaatikko

27,08 

6 pullon laatikko

/ Valpolicella, Veneto, Italia
Ca Botta

Tutustu venetolaisen Ca Bottan monipuoliseen punaviinitarjontaan! Maistelulaatikko sisältää kaksi pulloa kutakin viiniä.

Tenuta Costa Rossa 2014 DOC Ripasso Superiore

Costa Rossa on klassinen Ripasso parhaimmasta päästä. Mausteisessa, lämpimässä ja syvässä mustaherukkaisessa tuoksussa on ison viinin tuntua. Erittäin hyvässä, intensiivisessä ja monimuotoisessa hedelmäisyydessä on hieno rakenne. Maun aromit sisältävät rusinaa, mentolia, pähkinää ja nahkaa. Viini on vielä nuori ja kestää pitkän varastoinnin.

Ca’Botta Torcinato Valpolicella Superiore 2014

Maanläheisen muheva tuoksu on hieman kehittynyt. Siinä on multaisuutta, mausteisuutta, mustaherukkaa ja hapankirsikkaa. Varsin täyteläinen maku toistaa tarkasti tuoksun aromit. Siinä on lisäksi nahkaisuutta ja kahvia – myös tummaa suklaata. Mehevä suutuntuma saa ryhtiä eloisan hapokkuuden ja hieman suuta kuivattavan tanniinisuuden ansiosta. Kokonaisuus jättää nahkaisen ja kuivattuja hedelmiäkin muistuttavan jälkivaikutelman.

Tenuta Cajo 2013 DOCG Amarone Della Valpolicella

Varsin lämmin, kypsän rehevä, hieman lääkemäinen tuoksu: nahkaa ja mausteisuutta, mustetta ja ylikypsää herukkaa. Tyylikkäästi integroitu tammisuus tuntuu hedelmäisyyden taustalla. Maku on intensiivinen ja kypsä, luonteikkaan hedelmäinen, mustia marjoja ja multaisuutta viileällä mentolilla höystettynä. Todella pitkä ja ryhdikäs jälkimaku kertoo viinin ikääntymispotentiaalista.

Varastossa

Lisätiedot

Tuottaja

Ca Botta

Pullokoko

0,75 l

Pakkauskoko

6

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ca´Botta -maistelulaatikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

tuotetunnus (SKU) 500 Osastot: ,