Chateau Carsin Terroir 2015

19,20 

/ Bordeaux AOC / Bordeaux, Ranska
Château Carsin
Merlot

Château Carsin -viinitilan uusimman luomuksen sydän ovat luonnonmukaisesti viljellyt ja käsin korjatut Merlot-rypäleet loistavasta 2015 sadosta.

25 vuotta Berglundin perheen omistuksessa olevalla Chateau Carsin’llä eletään muutosten aikaa. Aiemman uuden maailman viinintekofilosofian jälkeen suositaan nyt luonnonmukaisia ja vanhoihin kansanperinteisiin nojaavia menetelmiä. Tilalla seurataan mm. kuunkiertoa köynnösten kasvatuksessa ja viininvalmistuksen eri vaiheissa. Viinitarhoissakin on tapahtunut muutoksia, klassisten Bordeaux-lajikkeiden lisäksi on istutettu mm. Sauvignon Gris, Malbec ja Carmenere monipuolistamaan viinivalikoimaa.

Terroir 2015
Terroir 2015 on harvinainen viini Ch. Carsinin tuotannossa. Rypäleet tulevat tilan päärakennuksen edessä olevalta kotitarhalta, jota viljellään luonnonmukaisin menetelmin. Poikkeuksellisen hyvästä vuosikerrasta, kokonaan Merlot-rypäleistä valmistettu viini on väriltään syvänpunainen. Muhkeassa tuoksussa on kypsää luumua ja mustaherukkaa. Maku on vielä nuoren oloinen mutta tiiviin hedelmäisyyden ja kypsien tanniinien ansiosta nautittavan samettinen.

Varastossa

Lisätiedot

Alkuperäluokitus

Bordeaux AOC

Tuottaja

Château Carsin

Rypäle

Pullokoko

0,75 l

Pakkauskoko

6, tilattavissa pulloittain.

Alkoholi

13,5 %

Pakkauskoko

6, tilattavissa pulloittain.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Chateau Carsin Terroir 2015”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

tuotetunnus (SKU) 22540 Osasto: