Chateau Carsinin maistelulaatikko

112,00 

/ Bordeaux, Ranska | |

Maistelulaatikko sisältää 2 pulloa kutakin viiniä.

Chateau Carsin Cuvée Noire 2016 -punaviini, 2 pulloa, 0,75 l

Runsaan paahteista tuoksua sävyttävät hento nahkaisuus, mausteisuus ja tammitynnyri-kypsytyksen tuoma paahteinen aromikkuus, jopa savuisuus. Tuoksua seuraava, tiivis ja suuntäyttävä maku on intensiivinen, rohkean mehevä ja runsas. Kokonaisuutta tukevat pehmeä tanniinisuus ja viinin ryhdikkyys. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen ja ryhdikäs.
Ruokasuositus: Ankancoipiconfit, karitsankareet ja muut maukkaat liharuoat.

Chateau Carsin L´Etiquette Grise 2017 -valkoviini, 2 pulloa, 0,75 l

Viini on leveä ja runsastuoksuinen. Siinä on paljon sitruksista raikkautta ja eksoottisten hedelmien, kuten passionhedelmän ja ananaksen aromeja. Viinin maku on kuiva ja se on suutuntumaltaan runsaan notkea, intensiivinen ja jäntevä. Runsasta hedelmäisyyttä ryhdittävät sitrusmaiset hedelmähapot, jotka myös nostavat veden kielelle. Pitkään suussa viipyvä jälkivaikutelma on lämminhenkinen ja monivivahteinen.
Ruokasuositus: Äyriäiset, savustetut ja grillatut kalaruoat. Kokeile myös rohkeasti vaaleiden liharuokien, kuten porsaanfileiden tai siipikarjan kera.

Chateau Carsin Cadillac 2011 – makea valkoviini, 2 pulloa, 0,5 l

Aromikas tuoksu sisältää kuivatun aprikoosin, hunajan ja appelsiinin aromeja. Näitä hedelmäisiä piirteitä sävyttävät raikas hunajaisuus ja makea mausteisuus sekä paahdetun briossin ja appelsiinimarmeladin aromit. Makea maku ryhdittyy reilun hapokkuuden ansiosta ja näin kokonaisuus on makeudesta huolimatta hyvin tasapainoinen. Viini jättää erittäin pitkään maistuvan, kuivattua aprikoosia ja karvasmantelia muistuttavan, hieman paahteisenkin jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Suklaiset jälkiruoat, ankanmaksapaté ja sinihomejuustot.

Tutustu myös muuhun Carsin tarjontaan

Lisätiedot

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

Saatat myös pitää...

tuotetunnus (SKU) 42607 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,