Ale!

Dr. Loosen maistelulaatikko: Upea saksalaispari

88,50  81,50 

DR. Loosen Graacher Himmelreich 2015 – 3 pulloa
Tämän viinin rypäleet tulevat Graachin kylästä, maineikkaiden Bernkastelin ja Wehlenin kylien välistä. Viinissä on erittäin herkullinen, persikkaa, sen kiveä, mausteisuutta ja yrttejä muistuttava, omenainenkin tuoksu. Maku on hennosta makeudesta huolimatta erittäin tyylikkäästi tasapainossa. Siitä pitää huolen raikas sitruksinen hapokkuus, joka yhdessä tuntuvan mineraalisuuden kanssa kantaa kokonaisuutta pitkään, hieman kehittyneeseen ja veden kielelle nostattavaan jälkivaikutelmaan.
Ruokasuositus: Tämä on mainio viini erilaisten kala- ja äyriäisruokien, myös hieman maustetumpienkin versioiden seuraan.

DR. Loosen Villa Wolf Pinot Noir 2017 – 3 pulloa
Tämä viini tulee Dr.Loosenin Pfalzin viinialueella sijaitsevalta Villa Wolfin tilalta. Pinot Noir -lajikkeesta valmistetun punaviinin tuoksu tarjoilee upean kattauksen kypsiä marjoja. Viinistä voi erottaa tummaa kirsikkaa, vadelmaa, karhunvatukkaa ja hentoa yrttisyyttä. Keskitäyteläisestä mausta voi tuoksun aromien lisäksi erottaa muun muassa luumua, mausteisuutta ja paahteisuutta. Lähes silkkistä suutuntumaa ryhdittävät hyvin kypsät tanniinit ja eloisa kirsikkainen hapokkuus. Kokonaisuus jättää pitkään maistuvan, mehukkaan marjaisen jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Tarjoa vaikkapa paistetun tai grillatun vaalean lihan kera. Myös linturuoat ja pitkään haudutetut liha- tai kasvispadat.

Insufficient stock

Lisätiedot

Tuottaja

Pullokoko

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

tuotetunnus (SKU) 69090 Osasto: