Valois_LeydetValentin

Finnair Plus -jäsenetu: Pomerol ja Saint-Emilion 2015 -luomuviinilaatikko

149,90 

Ennakkotilattavissa 19.10.2017 asti.

6 pullon laatikko

/ Bordeaux, Ranska
Frederic Leydet

Lokakuussa kannattaa todellakin hyödyntää Finnair Plus –jäsenetua Viinikellari.com-verkkokaupassa. Frédéric Leydet tuottaa luonnonmukaisin menetelmin samettisen tyylikkäitä punaviinejään Ranskan Bordeaux'n klassisilla, Pomerolin ja Saint-Emilionin viinialueilla. Laatikossa on 3 pulloa kutakin Château de Valois 2015 (Pomerol) ja Château Leydet Valentin 2015 (Saint-Emilion) -viiniä. Nämä Bordeaux’n punaviinit erinomaiselta vuodelta 2015 tarjoavat poikkeuksellista nautittavuutta jo nyt. Runsasmakuisina ja mehevinä viineinä ne omaavat myös pitkän kypsytyspotentiaalin. Tarjous on voimassa 12. -19.10.2017. Viinit toimitetaan ostajille marraskuun lopulla.

Château Leydet-Valentin 2015, AC Saint-Emilion Grand Cru (3 pulloa)

Elegantissa ja kypsän lämpimässä tuoksussa voi erottaa makeiden herukoiden, luumujen aromeja sekä tammitynnyrien tuomaa mausteisuutta. Maku tuntuu runsaan, kypsän hedelmäisyytensä ansiosta hieman keskitäyteläistä runsaammalta. Maussa aistii lähes hillomaisen marjaisuuden taustalla tyylikästä kahvin ja suklaan aromikkuutta. Pitkä jälkimaku on hyvän Bordeaux-viinin tapaan hienostunut.

Château Valois. 2015, AC Pomerol (3 pulloa)
Runsasarominen ja tyylikäs tuoksu on varsin avoin ja lämmin. Kypsien mustien marjojen lisäksi tuoksussa erottuvat paahteisen tammen, hennon vaniljan, kanelin sekä lakritsan aromit. Maun samettinen hedelmäisyys on samalla notkea ja ryhdikäs. Mehevä, mutta rodukas marjaisuus tuo suutuntumaan miellyttävää eloisuutta ja vaikka kypsät tanniinit antavatkin viiniin ryhdikkyyttä, on viini jo täysin nautittavissa. Kokonaisuus jättää nuorekkuudestaan huolimatta lähes samettisen jälkivaikutelman.

Ruokasuositus: Viinit ovat parhaimmillaan medium-kypsän tumman lihan ja riistan, sekä kovien, pitkään kypsytettyjen, suolaisten juustojen seurassa.

Lisätiedot

Pakkauskoko

6

Tuottaja

Frederic Leydet

Pullokoko

0,75 l

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Finnair Plus -jäsenetu: Pomerol ja Saint-Emilion 2015 -luomuviinilaatikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

tuotetunnus (SKU) 501 (Tuote)Osastot: , , ,