Lurton Maistelulaatikko

Francois Lurton -maistelulaatikko

82,58 

6 pullon laatikko

/ Languedoc-Roussillon, Ranska
François Lurton

Kevään ruokapöytään ja maukkaisiin menuihin erinomaisesti sopiva maistelulaatikko. Mas Janeil maistuu vaikkapa pääsiäispöydän lampaan tai muiden aromikkaiden liharuokien seuraan. Fumees Blanches Sauvignon Blanc puolestaan istuu herkullisesti parsakauteen tai kala- ja äyriäispöytään. Fumees Blanches Gris Rose on mitä mainioin malja kevään ensimmäisiin lämpimiin iltoihin tai hieman mausteisemman itämaisen keittiön kumppaniksi.

Francois Lurtonin maistelulaatikon viinit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua moderniin etelä-ranskalaiseen viinituotantoon. Marseillestä länteen, Espanjan rajalle asti, ulottuvalla alueella valmistetaan nykyään puhtaan hedelmäisiä ja aromeiltaan intensiivisia viinejä. Kuluttajien iloksi niitä vielä myydään kohtuuhintaan. Laatikosta löytyy luomu-roseeviini, eloisan hedelmäinen valkoviini ja mehevän tuhti punaviini, kaksi pulloa kutakin tuotetta.

Terra Sana Organic Rosé 2016. Hieno viinillinen tuoksu, jossa korostuu herukoiden eloisat aromit. Taustalla on maaperäistä mineraalisuutta. Maku on kuiva ja runsas, metsämansikoiden ja herukoiden tukena on ryhtiä antavat rapeat hapot. Mansikkaisuus korostuu veden kielelle nostavassa jälkimaussa.

Domaine Les Fumees Blanches Sauvignon Blanc 2017. Ihastuttavassa tuoksussa on lähes makeaa nektariinia ja mansikkaa, joka muuttuu viinillisen herukkaiseksi. Maussa jatkuu saman tyylinen, kesäisen hedelmäinen sinfonia. Eloisan marjainen hedelmäisyys on todella houkutteleva ja puhdas jälkimaku säilyy varsin tasapainoisena. Tämä määrätyn alueen laatuviini eroaa suuresti Alkon valikoimassa olevasta, lähes saman nimisestä pöytäviinistä.

Mas Janeil Grand Vin Rouge 2014. Runsaassa ja lämpimän aromikkaassa tuoksussa on intensiivistä mustikkaa ja boysenmarjaa, jopa kuivattua luumua. Maku on todella tuhti ja suuta täyttävä. Tiiviin, luumuisen hedelmäisyyden tukena ovat kypsät tanniinit. Tämä viini on vielä nuorekas mutta jo niin hyvä!

Tuote on toistaiseksi loppuunmyyty. Lisää tuote suosikkilistallesi, jotta tiedät kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Lisätiedot

Pakkauskoko

6

Tuottaja

François Lurton

Pullokoko

0,75 l

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Francois Lurton -maistelulaatikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

tuotetunnus (SKU) 481 Osasto: