Ale!

A.J. Adam maistelulaatikko: Herkuttelijoiden rieslingpaketti

122,60  116,50 

/ Mosel, Saksa | Weingut A.J. Adam | Riesling

Katso Decanterin Riedel-lasisuositus. Nyt ilmainen toimitus lähimpään pakettipisteeseen!

A.J.Adam Dhroner Hofberg Kabinett 2018 (2 pulloa)

Kypsän hedelmäinen, ryhdikäs, yrttinen, mineraalinen, persikkaa, sen kiveä, sitrushedelmiä ja hentoa hunajaisuutta tarjoileva tuoksu. Maku on puolikuiva ja toistaa tarkasti tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi tuntuvaa vihreää omenaisuutta, hentoa makeaa mausteisuutta ja hunajamelonia. Vaikka maussa on makeutta, antaa reilu hapokkuus ja sitä korostava, kieltä kutitteleva hiilidioksidisuus kokonaisuudelle ryhtiä ja kantaa makua pitkään maistuvaan, veden kielelle nostattavaan jälkivaikutelmaan.
Ruokasuositus: Erinomainen aperitiivi. Myös salaatit, sekä paistetut kala- ja äyriäisruoat.

Adam Hofberg Kabinett 2012 (2 pulloa)

Monivivahteinen, hieman kehittynyt tuoksu. Siinä on persikkaa, persikan kiveä, aprikoosia, hunajaisuutta, tietynlaista vahaa ja tyylikästä petrolin vivahdetta. Lähes kuiva maku allekirjoittaa tarkasti tuoksun moniulotteiset aromit. Siinä on lisäksi vihreän omenan vivahdetta. Vaikka viini on hieman kehittynyt, on se suutuntumaltaan edelleen hyvin eloisa ja raikas. Mineraalisuus ja pirteä sitruksinen hapokkuus tuovat kokonaisuuteen ryhtiä ja kantavat vivahteikasta makua pitkään, reilusti veden kielelle nostattavaan, orastavan petroliseen ja persikan kiveä muistuttavaan jälkimakuun.

A.J.Adam Dhroner Hofberg Riesling Spätlese 2018 (2 pulloa)

Hillittyarominen tuoksu tuo mieleen kypsän omenan, hunajamelonin, persikan, hunajan ja mehiläisvahan. Puolimakea maku toistaa tuoksun aromit. Siinä on punaista omenaa, makeaa persikkaa, hunajamelonia ja hillottua sitruunankuorta. Viini saa ryhtiä eloisasta hapokkuudesta ja kokonaisuus jättää tasaisen jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Paistetut tai grillatut kala- ja äyriäisruoat. Myös itämaisen keittiön hieman maustetummat ruoat.

Insufficient stock

Lisätiedot

Tuottaja

Rypäle

Pullokoko

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

tuotetunnus (SKU) 69093 Osasto: