Jean Sibelius -maistelulaatikko

99,00 

/ Bordeaux, Ranska | |

Jean Sibelius oli nautiskelija. Kovan henkisen luomistyön vastineeksi hän tarvitsi aikaa elämästä nautiskeluun. Ravintolaelämä ja ystävät olivat lyömätön yhdistelmä. Siksi myös Sibelius-viinit on tehty nautinnollisiin hetkiin.

Sibelius Rouge (3 pulloa)

Tummasävytteinen tuoksu on hieman kehittynyt, muhevan multainen ja yrttinen. Siitä voi erottaa myös kypsiä tummien hedelmien piirteitä, kuten luumuja, samoin lakritsin aromeja.
Keskitäyteäinen maku on hedelmäisen pehmeä, seuraten aromeiltaan tuoksua. Viini on lämminhenkinen ja paahteinen – suutuntumaltaan myös muhevan täyteläinen. Kypsät parkkihapot tuovat ryhtiä ja kantavat kokonaisuutta pitkään suussa viipyvään monivivahteiseen ja nielua lämmittävään ja mausteiseen jälkivaikutelmaan.
Ruokasuositus: sopii mainiosti runsaampien kasvis- ja liharuokien pariin sekä myös juustojen kanssa herkutteluun.

Sibelius Blanc (3 pulloa)

Viinin tuoksu on hedelmäinen ja sitruksinen, muistuttaen myös muun muassa karviaisten ja raparperin aromeja. Leveä maku saa ryhtiä hedelmähapoista, jotka nostavat veden kielelle. Suutuntuma on suhteellisen runsas ja täyteläinen. Viini jättää hieman nielua lämmittävän, harmonisen jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Kasvis- ja kalaherkut sekä etenkin Jean Sibeliuksen rakastamat osterit sopivat erinomaisesti tämän kuivan valkoviinin kumppaniksi.

Insufficient stock

Lisätiedot

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

tuotetunnus (SKU) 50043 Osasto: