Weingut Tesch Single vineyard Riesling -maistelulaatikko

114,90 

6 pullon laatikko

/ Nahe, Saksa
Weingut Tesch
Riesling

Tällä kertaa klubiviinipaketti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua saksalaisen tuottajan Teschin kuuteen eri Riesling-viiniin huippuvuodelta 2015. Weingut Tesch on toinen jäljellä olevista Saksan huipputuottajien järjestön VDP:n alkuperäisjäsenistä. Tuottajan kaikki viinit valmistetaan Nahen arvostetuimmilta Grosses Gewächs -luokitettujen tarhojen rypäleistä. Tarhat viljellään täysin luonnonmukaisin menetelmin, mutta niille ei ole hankittu luomusertifikaattia. Pullot ovat pakattu rinnakkain, makuuasentoon erikoislaatikkoon, jonka kannessa on tyylikäs grafiikka alueen viinitarhoista(kts. kuvat). Laatikko sopii näin ollen loistavasti lahjaksi.

 

Riesling Unplugged 2015
Puhdaspiirteisen hedelmäinen, persikan kiveä, mineraalisuutta, kypsää vihreää omenaa aromeiltaan muistuttava tuoksu.
Maku on kuiva ja toistaa tarkasti tuoksun aromit. Siinä on reilusti myös aprikoosia ja sitrushedelmiä. Kokonaisuutta ryhdittää eloisa hapokkuus, joka kantaa kokonaisuutta raikkaaseen, hennon mausteiseen ja persikan kiveä muistuttavaan jälkivaikutelmaan.

Riesling Löhrer Berg 2015
Melko runsas ja avoin tuoksu on kypsän persikkainen, hennon hunajainen ja jopa hieman öljyinen.
Suutuntumaltaan kuiva maku on varsin roteva. Siinä on lisäksi jännittävällä tavalla karviaista ja ananastakin. Tuntuva hapokkuus ja mineraalisuus tuovat kokonaisuuteen ryhtiä. Viini jättää pitkään maistuvan, hieman yrttisen ja kukkaisenkin, terhakkaan jälkivaikutelman.

Riesling Krone 2015
Leveä, mutta hieman hillitty tuoksu on hyvin kypsän hedelmäinen, lähes trooppinen. Siinä on lisäksi aistittavissa persikan kiveä, hentoa hunajaisuutta ja makean mausteisiakin vivahteita.
Maku on kuiva mutta hyvin runsaan hedelmäinen ja leveä. Viinissä on lisäksi tuntuvaa punaista omenaa, kukkaista parfyymisyyttä ja makeaa aprikoosia. Runsas, lähes öljyinen suutuntuma saa ryhtiä tuntuvasta hapokkuudesta. Viini jättää pitkään maistuvan, rotevuudestaan huolimatta veden kielelle nostattavan jälkivaikutelman.

Riesling Königsschild 2015
Hillityn hienovarainen tuoksu tuo mieleen raikkaan sitruksiset ja vienon appelsiiniset vivahteet.
Kuiva maku toistaa tuoksun aromit. Siinä on lisäksi omenaisen yrttisiä ja mineraalisia sävyjä. Tasapainoinen maku saa ryhdin reilusta hapokkuudesta, joka kannattelee kokonaisuutta pitkään, vihreää omenaa, sitruunaa ja hieman mandariiniakin muistuttavaan, kevyesti suuta supistavaan jälkivaikutelmaan.

Riesling Karthäuser 2015
Kypsän persikkainen, omenaa, mineraalisuutta, kukkaisuutta ja yrttisiä, hyvin makeitakin aromeja tarjoavan viinin tuoksu on tyylikkään hienovarainen.
Suutuntumaltaan maku on tuoksuun nähden yllättävän roteva ja voimakas. Tuoksun aromien lisäksi maussa on tuntuvaa persikan kiveä, sekä lähes ylikypsiä ananaksen ja aprikoosin sävyjä. Viinin tuntuva hapokkuus kannattaa kokonaisuutta hieman suuta supistavaan, mutta miellyttävästi veden kielelle nostattavaan, seljankukkaiseen jälkivaikutelmaan.

Riesling St.Remigiusberg 2015
Varsin avoin ja leveä tuoksu tuo mieleen kypsän keltaisen omenan ja päärynän. Siinä on myös muun muassa maaperän soraisuutta.
Kuiva, mutta hedelmäinen maku on suutuntumaltaan varsin leveä, jopa öljyinen ja vahamainen. Siinä on lisäksi orastavaa hunajaa ja hyvin kypsää persikkaa. Maun hedelmäisyys tuo viinin jopa hieman makean vivahteen. Kokonaisuuden ryhdittää reilu hapokkuus, joka kantaa viiniä pitkään, mineraaliseen, persikan kiveä aromeiltaan muistuttavaan jälkivaikutelmaan.

Voit ostaa tämän tuotteen vain jos olet Bouquet clubin jäsen! Osta Bouquet Club -jäsenyys.

Lisätiedot

Pakkauskoko

6

Tuottaja

Weingut Tesch

Rypäle

Riesling

Pullokoko

0,75 l

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Weingut Tesch Single vineyard Riesling -maistelulaatikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

tuotetunnus (SKU) 485 Osasto: