Hewitson -laatikko

Kuukauden Tuottaja: Hewitson-maistelulaatikko

139,00 

6 pullon laatikko

/ Australia
Hewitson

Laatikossa on yhteensä kuusi (6) pulloa: kaksi jokaista Truffle Row 2016, Miss Harry Chardonnay 2016 sekä harvinainen ja vaikuttava The Dorrien Bank Shiraz 2010.

The Dorrien Bank Shiraz 2010

Hyvin intensiivinen, muheva tuoksu tuo mieleen makean mausteisuuden, lähes hillomaisen hedelmän ja paahteisuuden. Maku on täyteläinen ja toistaa tuoksun aromit. Viinistä voi erottaa myös savua, lakritsia ja runsasta yrttisyyttä. Mehevä suutuntuma saa ryhtiä runsaista, mutta kypsistä tanniineista. Kokonaisuus jättää pitkän, hennon nahkaisen ja pippurisen jälkivaikutelman.

Monikäyttöinen punaviini paistettujen tai grillattujen tummien liharuokien ja riistan seuraksi.

Truffle Row S.M.R. 2016

Avoin, mutta tyylikkään moniulotteinen tuoksu tuo mieleen nahkaisuuden, kuivatut hedelmät, paahteisuuden ja hennon pippurisuuden. Maku on melko täyteläinen toistaen tuoksun aromit. Viinissä on erityisesti aistittavissa vastajauhettua mustapippuria. Pehmeät tanniinit tuovat makuun ryhtiä ja kannattavat kokonaisuutta jopa hieman kukkaisen parfyymiseen jälkivaikutelmaan.

Selkeämakuiset riistaruoat ja kovat suolaiset juustot.

Miss Harry Chardonnay 2016

Leveä ja kypsän hedelmäinen, tuntuvan eksoottinen, meloninen ja punaista omenaa aromeiltaan muistuttava tuoksu. Maku on kuiva, mutta hedelmäinen. Tuoksuun nähden viinin suutuntuma on yllättävän eloisa. Viini saa ryhdin sitruksisesta hapokkuudesta, joka kannattelee kokonaisuutta hennon paahteiseen, persikkaakin muistuttavaan jälkivaikutelmaan.

Runsasmakuiset paistetut kalat ja äyriäiset.

Varastossa

Lisätiedot

Pakkauskoko

6

Tuottaja

Hewitson

Pullokoko

0,75 l

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Kuukauden Tuottaja: Hewitson-maistelulaatikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

tuotetunnus (SKU) 300 Osasto: