L’Éclat de Valentin Saint-Émilion Grand Cru 2015

40,20 

Hinta ostaessasi kuuden pullon erissä. Yksittäin ostettuna keräilylisä 0,99 € / pl.

/ Saint Emilion, Bordeaux, Ranska | Frederic Leydet | Cabernet Franc, Merlot

Klassisen Bordeaux'n viinialueen, Saint-Émilionin viini huippuvuodelta 2015. Tätä viiniä pystyt halutessasi varastoimaan ainakin 15 vuotiaaksi saakka.

Klassinen Bordeaux’n tuoksu on monivivahteinen, kypsän marjainen ja tummasävytteinen. Tuoksusta voi erottaa muun muassa tummien marjojen sekä luumun aromeja. Siinä on myös kahvia, tummaa suklaata sekä tuoretta tupakkaa muistuttavia piirteitä. Runsas maku on hedelmäisen täyteläinen ja viini täyttää reilulla hedelmäisyydellään välittömästi suun. Pehmeät tanniinit antavat viinille nuorekasta ryhtiä ja lempeät hedelmähapot nostavat veden kielelle. Kokonaisuus on nuoruudestaan huolimatta helposti lähestyttävissä jo nyt, mutta viinin täyteläisyydestä johtuen se säilyy vielä vuosia hyvin varastoituna. Lämminhenkinen jälkivaikutelma on intensiivinen, syvä ja poikkeuksellisen pitkä – tyylikäs ja klassinen.

Lajikkeet: 58% Merlot, 42% Cabernet Franc

Viiniä on valmistettu rajallinen määrä: vain 3600 pulloa.

Köynnösten keski-ikä: 60 vuotta, tuotosmäärä noin 3000 litraa hehtaaria kohden.

Kypsytys: 16 kuukautta 100% uusissa ranskalaisissa Allierin metsän tammitynnyreissä.

Ruokasuositus: Monikäyttöinen aromikkaiden tummien liharuokien, kuten riistan tai vaikkapa karitsan viini. Kokeile myös kovien, suolaisten juustojen kanssa.

Varastossa

Lisätiedot

Tuottaja

Rypäle

,

Pullokoko

Pakkauskoko

6, tilattavissa pulloittain.

Alkoholi

tuotetunnus (SKU) 25461 Osastot: ,