Ale!

Pääsiäisviinien maistelulaatikko: Aromikkaita punaisia Italiasta

120,50  108,90 

/ Valpolicella, Veneto, Italia | Azienda Agricola San Cassiano |

Hyvä asiakas. Odotettua suuremman kysynnän takia tuote on valitettavasti loppuunmyyty. Pahoittelut tästä. Tule kuitenkin kuuntelemaan Suomen uusimman Master of Wine:n Pasi Ketolaisen ajatuksia pääsiäisviineistä 8.4. liveviini-iltaan Viinilehden instagrammissa!

Rakensimme pääsiäistä varten aromikkaiden italilaisten punaviinien maistelulaatikon. Pegasus Leggero Appassimenton suuren suosion johdosta halusimme päästä tarjoamaan talon muita tuotteita, jotka sopivat erinomaisesti pääsiäispöytään.

Pegasus Leggero Appassimento 2016 (2 pulloa)

Mehukas, erittäin muheva tuoksu tuo mieleen lähes makean kirsikan ja kuivatut hedelmät. Tuoksun aromimaailmaa rikastavat vielä makeiden mausteiden ja maaperän muhevan mullan vivahteet. Maku on melko täyteläinen ja toistaa tuoksun lupaamat aromit. Erittäin mehukasta suutuntumaa ryhdittävät pehmeät tanniinit ja kirsikkainen hapokkuus. Kokonaisuus jättää pitkään maistuvan, suunmyötäisen, makeita mausteitakin muistuttavan jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Aromikas tumma liha ja suurriista. Myös kovat ja suolaiset juustot.

Pegasus Ripasso Superiore 2016 (2 pulloa)

Tummasävytteinen, kuivattuja hedelmiä, paahteista makeaa mausteisuutta aromeiltaan muistuttava, avoin tuoksu. Maku on suunmyötäisen mehevä. Tuoksun aromien lisäksi viinissä on orastavaa nahkaisuutta ja kainoa kahvisuuttakin. Viinin alkumaun hentoa makeuttakin ryhdittää pehmeät tanniinit ja hapankirsikkainen hapokkuus. Kokonaisuus jättää pitkän, hieman suuta kuivattavan, luumuisen ja makean mausteisen jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Aromikkaat tummat liharuoat. Myös riista ja kovat, suolaiset juustot.

Pegasus Amarone della Valpolicella 2015 (2 pulloa)

Leveä, paahteinen, hieman kuivattuja hedelmiä ja mustia marjojakin aromeiltaan muistuttava, tiivis tuoksu. Täyteläinen maku toistaa tuoksun leveät vivahteet. Viinissä on erotettavissa myös kahvia, tummaa suklaata ja lakritsia. Mehevä suutuntuva ryhdittyy runsaiden, mutta kypsien tanniinien ja reilun hapokkuuden myötä. Kokonaisuus jättää pitkään maistuvan, hennon savuisen jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Aromikas tumma liha ja suurriista. Myös kovat ja suolaiset juustot.

Insufficient stock

Lisätiedot

Tuottaja

Pullokoko

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

tuotetunnus (SKU) 68366 Osastot: ,