Prinz von Hessen maistelulaatikko

Prinz von Hessen -maistelulaatikko

112,64 

6 pullon laatikko

/ QbA Rheingau / Rheingau, Saksa
PRINZ VON HESSEN Weinhaus GmbH & Co KG

Prinz von Hessen- viineillä on erityiset siteet Suomeen. Lähes sata vuotta sitten 9.10.1918, eduskunta valitsi Suomen kuninkaaksi Hessenin prinssin Frederik Kaarlen. Frederik Kaarle joutui pian kuitenkin länsivaltojen painostuksesta luopumaan Suomen kuninkuudesta. Frederik Kaarlen pojanpoika H.K.K. Landgraf Moritz von Hessen sekä hänen vanhin poikansa Prinz Donatus von Hessen pyörittävät tänä päivänä arvostettua Prinz von Hessenin viinitilaa Rheingaussa, Saksassa. Tämä on siis Suomen kuninkaan viini.

Laatikossa on kolmea eri herkullista riesling-viiniä;

Riesling Classic Trocken 2016 2 pulloa
Eksoottisia hedelmiä muistuttava tuoksu on myös kukkainen ja hunajainen. Siitä voi erottaa muun muassa vihreiden omenoiden sekä persikan kiven aromeja. Keskitäyteläinen nuorekas maku seuraa aromeiltaan tuoksua. Viini on tyyliltään suoraviivainen ja hapokas. Suutuntumaa keventää lievä pirskahtelevuus ja viinissä on myös mineraalisuutta, joka tuntuu myös maun syvyytenä. Jälkivaikutelma on puhdas ja kulmikas, muistuttaen vihreitä omenoita.
Ruokasuositus: Paistetut ja grillatut vaalealihaiset kalaruoat. Myös äyriäisten ja hapokkaiden kastikkeiden kera.

Kabinett Trocken 2013, 2 pulloa
Avoin, kukkainen, hunajainen, mineraalinen, vihreän omenainen, persikkainen ja hennon omenainen tuoksu. Maku on lähes kuiva, toistaa tuoksun aromit ja on suutuntumaltaan melko roteva. Viinin maussa korostuu kypsän persikkaiset, hunajaiset ja kukkaisen mausteiset sävyt. Tiivis hapokkuus antaa suutuntumalle ryhtiä ja kokonaisuus kantaa suuta supistavaan, hennon petroliseen jälkivaikutelmaan.
Ruokasuositus: Paistetut tai grillatut punalihaiset kalat hapokkaiden kastikkeiden kera.

Dachsfilet 2013, 2 pulloa
Kypsän hedelmäinen, intensiivinen tuoksu. Siinä on tuntuvaa persikkaa ja sen kiveä, aprikoosia, hunajaa, kukkaisuutta ja makeiden mausteisen sävyjä. Lähes kuiva maku täyttää kypsällä, aromeiltaan tuoksua seuraavalla maulla suun. Reilu sitrusarominen hapokkuus antaa maulle ryhtiä. Kypsän persikkainen, hennon hunajainen ja omenainen kokonaisuus jättää pitkään maistuvan, mineraalisen, veden kielelle nostattavan jälkimaun.
Ruokasuositus: Grillattu vaalea liha selkeämakuisten lisukkeiden kera.

Varastossa

Lisätiedot

Pakkauskoko

6

Alkuperäluokitus

QbA Rheingau

Tuottaja

PRINZ VON HESSEN Weinhaus GmbH & Co KG

Pullokoko

0,75 l

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Prinz von Hessen -maistelulaatikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

tuotetunnus (SKU) 421 (Tuote)Osastot: ,