Grillikesän parhaat punkut -maistelulaatikko

71,50 

Tämä viinipaketti seuranasi grillailet läpi kesän! Maistelulaatikossa mukana loistavia grilliviinejä kolmelta eri mantereelta.

The Candidate Winemaker’s Blend 2015 (2 pulloa)
Australia, South Australia
Rypäle: 88 % Shiraz, 7 % Petit Verdot, 2 % Cabernet Sauvignon, 2 % Merlot, 1% Chardonnay

Paahteinen, tummasävytteinen tuoksu tuo mieleen karhunvatukan, mustaherukan ja makean mausteisuuden. Täyteläinen maku toistaa tuoksun vivahteet. Viinissä on lisäksi yrttisyyttä, hentoa kahvisuutta ja hyvin kypsän karpaloisia, hapankirsikkaisiakin vivahteita. Kokonaisuus saa tasapainoa kypsistä, mutta hyvin pehmeistä tanniineista ja vielä eloisasta hapokkuudesta. Viini jättää hennon savuisen, kahviinkin vivahtavan jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Aromikkaat tummat liharuoat ja riista.

Mon Grand Grenache Noir 2018 (2 pulloa)
Ranska, IGP Pays d’Oc
Rypäle: 100 % Grenache Noir

Hyvin mehukas, mansikkainen, kypsän kirsikkainen, makean mausteinenkin tuoksu. Keskitäyteläinen maku toistaa tuoksun vivahteet. Suunmyötäinen maku toistaa tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi vadelmaa, kypsää luumua ja kainosti kuivattuja karpaloitakin. Mehukas kokonaisuus saa ryhtiä pehmeistä tanniineista ja eloisasta hapokkuudesta. Viini jättää tasaisen jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Monikäyttöinen viini vaaleiden ja tummien liharuokien, sekä grillattujen kasvisten seuraan. Myös seurusteluun.

Tomero Malbec 2018 (2 pulloa)
Argentiina, Mendoza
Rypäle: 100 % Malbec

Hyvin tummasävytteinen tuoksu tuo mieleen mustat marjat, kuten mustaherukan ja karhunvatukan. Viinistä voi lisäksi erottaa hieman kuivattujen hedelmien vivahteita, esimerkiksi luumua. Tyylikäs paahteisuus tuo kokonaisuuteen lisäväriä. Täyteläinen, reilusti tammen sävyttämä maku toistaa tuoksun vivahteet. Maussa on myös savua ja maaperän mustaa multaa. Reilut, mutta kypsät tanniinit antavat kokonaisuuteen ryhtiä. Viini jättää kevyesti suuta kuivattavan jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Erittäin monikäyttöinen viini tummien liharuokien, sekä kovien, suolaisten juustojen seuraan.

Lisätiedot

Pullokoko

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

tuotetunnus (SKU) 72199 Osastot: ,