Rejiji Maistelulaatikko

Rejiji Winery -maistelulaatikko

107,73 

6 pullon laatikko

/ Villany, Unkari
Rejiji Wines

Suomalaisen Reijo Itkosen viinitarhoilla, eteläisessä Unkarin Villanyi'ssa tehdään vähän, mutta laadukasta viiniä. Viinit ovat käyneet terästankeissa ja kypsyneet unkarilaisissa tammitynnyreissä. Maistelulaatikossa on kolme pulloa molempia viinejä ja laatikon saatavuus on rajallinen.

Rocinante Chardonnay 2014. Viinin väri on nuorekkaan viher-keltainen ja liikkeeltään melko runsas. Avoimessa tuoksussa aistii kypsien trooppisten hedelmien aromeja, kuten ananasta ja mangoa, sekä tynnyrikäymisen tuomaa mausteista tammea. Maku on varsin runsas ja intensiivinen, nuorekkaan hedelmäisyyden ja hapokkuuden välinen tasapaino on mainio. Jälkimaku on puhdas ja raikas, ja säilyy suussa melko pitkään. Viini sopii erinomaisesti rasvaisten kalojen kylkeen, mutta myös grillatun tai paistetun kananfileen seuraan.

Hanging Hill Cabernet Sauvignon 2012. Rejiji on tehnyt varsin hienon punaviinin haasteellisen sadon rypäleistä. Tuoksussa jo tuntee rypäleiden kypsyyden, rehevän ja lämpimän herukkaisen aromin muodossa. Nenään nousee lisäksi savuisen tammisia aromeja ja jopa häivähdys lakritsaa. Viini on suussa ensituntumaltaan kypsän makea ja täyteläinen. Loppua kohti rehevä hedelmäisyys kehittyy herukkaisen mentoliseksi. Maukas ja hyvin tasapainoinen kokonaisuus.

Varastossa

Lisätiedot

Pakkauskoko

6

Tuottaja

Rejiji Wines

Rypäleet

Chardonnay 100% / Cabernet Sauvignon 100%

Pullokoko

0,75 l

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Rejiji Winery -maistelulaatikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

tuotetunnus (SKU) 482 Osasto: