Serre Romani -maistelulaatikko: Eteläranskalaisia herkkuja

65,90 

/ Lanquedoc-Roussillon, Ranska | Serre Romani |

Grenache Noir 2017 (2 pulloa)

Kypsän mansikkainen, marjainen, mutta melko hillitty tuoksu. Keskitäyteläinen maku toistaa tuoksun aromit. Suutuntuma on erittäin mehukas ja suutuntumaltaan varsin pehmeä. Viinin maku saa eloa kypsän kirsikkaisesta hapokkuudesta ja hyvin pehmeästä tanniinisuudesta. Viini jättää tasaisen, kypsän herukkaisen jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Monikäyttöinen lihaviini.

Carignan 2018 (2 pulloa)

Viehkeän marjainen, hennon yrttinen, herukkaa ja kirsikkaa aromeiltaan muistuttava tuoksu. Tuoksun aromit toistava maku on mehukas. Siinä on hapankirsikkaa, herukkaa, sekä kypsien metsän punaisten marjojen vivahteita. Maun alun tasainen, lähes makeita vivahteita tarjoileva suutuntuma ryhdittyy eloisan hapokkuuden ja pehmeiden tanniinien myötä. Viini jättää orastavan nahkaisenkin jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Yleisviini liharuokien, myös vaaleiden seuraan.

Mourvedre 2018 (2 pulloa)

Mustia marjoja, mustikkaa, karhunvatukkaa, luumua ja mustaherukkaa tarjoava, muheva tuoksu. Täyteläinen ja mehukas suutuntuma toistaa tuoksun lupaaman, tummasävytteisen aromimaailman. Tuoksun aromien lisäksi viinistä voi erottaa myös lihaisia, mausteisia ja orastavan nahkaisia, makean mausteisiakin aromeja. Pehmeät tanniinit ja kypsän marjainen hapokkuus tuovat makuun ryhtiä. Viini jättää pitkän, muhevan ja kevyesti suuta supistavan jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Tummat liharuoat ja riista. Myös kovat, suolaiset juustot.

Lisätiedot

Tuottaja

Pullokoko

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

tuotetunnus (SKU) 69073 Osasto: