Toscanan aromikkuutta samassa paketissa -maistelulaatikko

149,00 

Maistelulaatikko sisältää yhteensä kuusi pulloa, 2 pulloa kutakin viiniä.

Le Fonti Fontissimo Rosso 2012, 2 pulloa

Fontissimo on Fonti-tilan huippuviini, Papa’s best, kuten sitä tilalla kutsutaan. Tämä roteva super toscanalainen on sekoitettu tarhojen parhaista Cabernet- ja Merlot-rypäleistä, suhteessa 60% / 40%. Viini on käymisen päätteeksi kypsynyt kaksi vuotta ranskalaisissa barrique-tynnyreissä.

Hyvin mehevän muheva, maanläheinen tuoksu tuo mieleen tummien marjojen makeahkot vivahteet. Siinä on myös vienoa kahvia ja tummaa suklaata. Täyteläinen ja hieman kehittynyt maku toistaa tuoksun tummat vivahteet. Siinä on hieman nahkaisuutta, makeita mausteita ja herukkaisuutta. Makua säväyttävät myös hento paahteisuus ja kukkaisetkin aromit. Runsaat, mutta pehmeät tanniinit tuovat viiniin tyylikkäästi jämäkkyyttä ja kantavat monipuoliseen jälkivaikutelmaan. Ruokasuositus: Tummille lihoille, riistalle ja koville juustoille

Il Bruciato 2015, 2 pulloa

Kypsän hedelmäinen, mehevä, vienosti makeutta ja lähes hillottuja ja kuivattuja hedelmiä, kuten viikunaa ja taatelia aromeiltaan muistuttava tuoksu. Maku on melko täyteläinen ja suutuntumaltaan hyvin mehukas. Viinistä voi erottaa lisäksi savuisuutta, pippuria ja orastavaa nahkaisuutta. Alun pehmeyden jälkeen viini kasvaa suussa tehden kokonaisuudesta melkoisen jämäkän. Viini jättää vielä hieman suuta kuivattavan, kuivattuja hedelmiä ja paahteisuutta aromeiltaan muistuttavan, pitkän jälkivaikutelman.

Le Fonti Chianti Classico 2013, 2 pulloa

Viini on valmistettu valtaosin Sangiovesestä, johon on sekoitettu pieni osa Cabernet Sauvignonia ja Merlota. Se on kypsynyt 12 kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä ennen pullotusta.

Erittäin viehättävä, kypsän marjainen, mausteinenkin tuoksu. Siinä on myös hentoja kukkaisuuden vivahteita.
Keskitäyteläinen maku toistaa tuoksun aromit. Siinä on reilua hapankirsikkaisuutta, sekä hyvin kypsää karpaloa ja puolukkaa. Suutuntumaltaan viini on varsin terhakka, sillä napakka hapokkuus ja tanniinit tuovat makuun selkärankaa. Kokonaisuus jättää kuitenkin varsin tasaisen jälkivaikutelman. Ruokasuositus: Pitkään hautuneet, tiivisliemiset pataruoat.

Insufficient stock

Lisätiedot

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toscanan aromikkuutta samassa paketissa -maistelulaatikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

tuotetunnus (SKU) 42524 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
All search results