Viininrakastajan roseeviinit -maistelulaatikko

95,00 

Tällä roseeviinien maistelulaatikolla aloitat kesän hymyssä suin! Laatikossa kolme erilaista roseeviiniä, joita voit vaikkapa vertailla keskenään pienen tastingin merkeissä. Mukana myös yksi hienosti ikääntynyt roseeviini vuosikertaa 2016 – tällaisia vain harvoin saatavilla.

Astobiza Rose 2019 (2 pulloa)

Viehkeä, mansikkaisen herukkainen, kainon yrttinenkin tuoksu. Tuoksun aromit toistavassa maussa on hieman makeita vivahteita. Punaista omenaa, sitruksia ja kypsää karpaloa, kirsikkaakin huokuva maku saa ryhtiä eloisasta hapokkuudesta. Viini jättää tasaisen miellyttävän, veden kielelle nostattavan jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Maukas rosee seurusteluun tai kevyiden, kesäisten ruokien seuraan.

Trediberri Langhe Rosato 2018 (2 pulloa)

Hyvin raikas, puhdaspiirteisen eloisa, punaista kirsikkaa, punaherukkaa ja yrttejäkin aromeiltaan muistuttava tuoksu. Kuiva, kypsän marjainen maku toistaa tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi metsän kypsiä punaisia marjoja, kuten karpaloa ja puolukkaa. Kokonaisuus saa eloa reilusta hapokkuudesta ja kevyesti suuta kuivattavasta tanniinisuudesta. Ryhdikäs jälkivaikutelma.
Ruokasuositus: Kesäisen raikkaat salaatit. Myös vaikkapa pastaruoat.

Aurelio Settimo Sétt Rosato 2016 (2 pulloa)

Avoin ja hyvin kypsän marjainen tuoksu tuo mieleen punaisen kirsikan, mansikan ja viilentävien yrttien, kuten mintun tai eukalyptuksen vivahteet. Kuiva, mutta kypsän marjainen maku on leveä ja toistaa tuoksun aromit. Viinissä on lisäksi hyvin kypsiä metsän marjoja, kuten puolukkaa ja karpaloa. Vaikka viini on hieman kehittynyt, on se erittäin eloisa ja ryhdikäs. Kokonaisuus saa ryhtiä hieman suuta kuivattavasta tanniinisuudesta ja hapankirsikkaisesta hapokkuudesta. Viini jättää pitkän ja luonteikkaan jälkivaikutelman.
Ruokasuositus: Grillattu tai paistettu vaalea liha. Myös runsaat pastat ja täyteläiset salaatit.

Lisätiedot

Pullokoko

Pakkauskoko

0, tilattavissa pulloittain.

tuotetunnus (SKU) 72187 Osastot: ,