Yritysmyynti

Mikäli yrityksesi on aikeissa hankkia isomman erän viiniä (yli 60 pulloa), palvelee Viinikellari.com laadukkailla ehdotuksilla tarpeeseenne sopivista viineistä, avaimet käteen periaatteella!

Kysy viiniasiantuntija Antti Rinta-Huumon suosituksia tilaisuuden menuun tai kauden lahjahankintaan oheisella lomakkeella tai ota yhteyttä suoraan sähköpostilla info@viinikellari.com. Halutessasi laskemme myös tarvittavat määrät puolestanne.

Turvallista ja laillista

Laatu ja luotettavuus ohjaa meitä kaikessa toiminnassamme. Viinikellari.com kautta hankkimasi tuotteet sisältävät aina kaikki Suomen verot ja viranomaismaksut. Mietojen alkoholijuomien ostaminen ulkomailta on normaalia EU:n sisäkauppaa.

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi laskulla.

Elämyksiä ja oivalluksia tilaisuuteesi

Viinitasting on oivallinen tapa päättää esimerkiksi asiakastilaisuus. Meidän kauttamme voit tilata asiantuntevan, tarpeidenne mukaan räätälöidyn viinitastingin. Kysy lisää tai pyydä tarjous: info@viinikellari.com

 

Tarjouspyyntö

Laadukkaat viinit yrityksesi tilaisuuksiin, lahjaviinit tai vaikkapa asiantuntevat viinitastingit — pyydä tarjous niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!