Viinilehden asiantuntijoiden valitsemat viinit kotiovelle toimitettuna.

Viinien tilaaminen verkosta on helppoa ja turvallista!

Viinikellari.com on viininystävän verkkokauppa. Valikoiman ovat koostaneet ja arvioineet Viinilehden viiniasiantuntijat – jokainen viini on maistettu ja hyväksi todettu. Kaupan viineille on annettu myös ruokasuositukset. Tilaaminen on laillista, helppoa ja huoletonta. Parhaat pullot ovat vain parin klikkauksen päässä kotioveltasi!

Viime aikoina paljon puhuttanut alkoholin etämyyntikeskustelu saatiin vihdoin huhtikuussa päätökseen, eikä viiniyrittäjiä kohtaan nosteta syytteitä. Alkoholin etämyynti ei ole, eikä ole koskaan ollut, kiellettyä. Lue Viinilehden artikkeli aiheesta.

Hoidamme verot puolestasi

Huolehdimme tarkasti Suomen voimassa olevien lakien noudattamisesta. Viinikellari.comin kautta ostamasi tuotteet sisältävät aina kaikki Suomen verot ja viranomaismaksut.

Maksa turvallisesti

Maksaminen Viinikellari.comissa on helppoa ja turvallista. Maksupalveluna käytössäsi on Svea Payments, jonka kautta voit maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksillasi.

Kotiinkuljetus

Voit tilata viinisi joko suoraan kotiovelle, tai valitsemaasi noutopisteeseen Matkahuollon kuljetuksella. Toimitusaika on normaalisti noin 2–5 arkipäivää.

Tutustu valikoimaan!