Viinilehden asiantuntijoiden valitsemat viinit kotiovelle toimitettuna.

Mikä on Viinikellari.com?

Jo yli 13 000 tyytyväistä asiakasta!

Viinit verkosta kotiovellesi turvallisesti ja laillisesti

Laatu ja luotettavuus ohjaavat meitä kaikessa toiminnassamme. Huolehdimme tarkasti Suomen voimassa olevien lakien noudattamisesta. Viinikellari.comin kautta ostamasi tuotteet sisältävät aina kaikki Suomen verot ja viranomaismaksut sekä Suomen arvonlisäveron 24 %. Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy Suomen rajojen ulkopuolella. Hoidamme puolestasi kaikki viranomaisilmoitukset, jotta ostaminen viinien nettikaupasta olisi mahdollisimman turvallista ja vaivatonta.

Viinifilosofiamme

Viinikellari.com on laadukkaiden, käsinpoimittujen viinien viinikauppa. Valikoiman ovat maistaneet ja arvioineet Viinilehden viiniasiantuntijat Juha Berglund ja Antti Rinta-Huumo. Kaupan viineille on annettu myös ruokasuositukset. Tarjolla on laaja kattaus viinejä, joita ei ole aiemmin ollut saatavilla kuluttajille Suomessa. Mukana on kiinnostavia uusia tuttavuuksia tunnetuilta viinitaloilta sekä persoonallisia löytöjä artesaanituottajilta. Tarjoamme myös rajoitettuja erikoiseriä ja keräilijöiden aarteita.

Viinikellari.com lähti liikkeelle lähes 200 viinin valikoimalla ja valikoima vain kasvaa. Haluamme jatkuvasti tarjota viinin ystävälle kiinnostavia tuotteita, ja toivommekin sinulta aktiivista palautetta siitä, millaisia viinejä voimme maailmalta poimia kaupan tarjontaan.

Maksa ostoksesi turvallisesti

Maksupalveluna käytössäsi on Svea Payments, jonka kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksillasi.

Kotiin toimitettuna

Voit halutessasi tilata viinit Matkahuollon pakettipalvelujen kautta. Matkahuollon Kotijakelu toimitetaan suoraan kotiovellesi sinulle sopivana ajankohtana.

Keskimääräinen toimitusaika on 3–6 arkipäivää tilauksesta.

Liity Suomen suurimpaan viinikerhoon

Nyt kannattaa myös liittyä Viinilehden Bouquet Clubiin, joka tarjoaa käsinpoimittuja erikoisuuksia suoraan viinitiloilta Viinikellari.com -verkkokaupan kautta. Nämä viinit ovat vain jäsenten tilattavissa.

Ennakkotilaa tämän kuun klubiviinisi.

Anna palautetta

Toivomme aktiivista palautetta ja ehdotuksia valikoimaamme. Ota meihin yhteyttä: info@viinikellari.com!