Viinilehden asiantuntijoiden valitsemat viinit. Hoidamme aina verot puolestasi!

Toimitus- ja maksutavat

Maksutavat

Yhteistyössä Svea Paymentsin kanssa tarjoamme maksutavoiksi verkkopankkimaksun (Nordea, OP, Danske Bank, Aktia, Handelsbanken, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, S-Pankki, Ålandsbanken) ja yleisimmät maksu- ja luottokortit (Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard).

Toimitustavat

Toimituksemme ovat aina hyvin pakattuja ja huokeasti hinnoiteltuja. Viinit pakataan kestäviin kuuden (6) pullon laatikoihin, joissa ne kestävät hyvin kuljetuksen kotiovellesi.

Laskemme puolestasi tuotteiden määrän ja painon perusteella rahtikulut. Esimerkiksi valko- ja punaviinipullot painavat keskimäärin noin 1,4 kg ja samppanjapullot keskimäärin noin 1,6 kg. Tyypillisen kuuden pullon laatikon paino on 8,5-9,5 kg.

Toimitusten hinnoittelu (esimerkit):

Pullojen lukumäärä Hinta (sis. alv 24%)
1-6 pulloa 13,90 euroa
7-12 pulloa 19,90 euroa
13-18 pulloa 24,90 euroa
19-24 pulloa 28,90 euroa
25-30 pulloa 33,90 euroa
31-36 pulloa 47,80 euroa
37-42 pulloa 53,80 euroa
43-48 pulloa 58,80 euroa

 

Yli 90 pullon tilauksissa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@viinikellari.com 

Matkahuolto Kotijakelu

Viinikellari.comin tilauksesi toimitetaan sinulle Matkahuollon Kotijakeluna. Kotiintoimitusaika sovitaan aina suoraan vastaanottajan kanssa. Toimitukset myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi. Paketti jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Voit seurata tilauksesi etenemistä Matkahuollon sivustolla - https://www.matkahuolto.fi/seuranta sinulle toimitetulla seurantatunnuksella.

Toimituksissa on käytössä Henkilökohtaisesti luovutettava -palvelu, jossa noutohetkellä tarkistetaan virallisesta, kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta, että vastaanottaja on täysi-ikäinen. Henkilökohtaisesti luovutettavia lähetyksiä ei luovuteta päihtyneille henkilöille.

*Tällä hetkellä toimituksia ei ole mahdollista toimittaa noutopisteisiin.

Toimitusaika Matkahuollolla on normaalisti noin 3–6 arkipäivää. HUOM! Ruuhkaisina sesonkiaikoina (esim. joulu) saattavat toimitusajat olla normaalia pidempiä.

Matkahuolto Jakopaketti (yrityksille)

Jakopaketti toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen. Jaetaan vastaanottajille perille arkisin klo 8-16 välisenä aikana toimitusaikaa erikseen sopimatta.