Bouquet Club – elämyksiä viininystävälle

Tervetuloa mukaan Bouquet Clubiin

Bouquet Club on etuohjelma, joka on suunnattu kaikille laadukkaista viineistä kiinnostuneille ja elämästä nauttiville ihmisille. Sinulla on mahdollisuus tilata klubi-isäntä Antti Rinta-Huumon valitsemia klubiviinejä suoraan viinikaupasta – samoja viinejä et Alkon valikoimasta löydä. Myös useat ravintolat ja kulinaristiset kaupat tarjoavat jäsenille alennuksia. Jäsenenä saat käyttöösi asiantuntijoidemme valitsemia upeita etuja sekä voi tehdä jäsenhintaisia ostoksia Viinikellari.com-verkkokaupan laadukkaasta valikoimasta. Lisäksi Viinilehden Viinikoulun ovet aukeavat klubilaisille edullisempaan hintaan.

Viinikellari.com-verkkokaupassa Bouquet Club näkyy asiakastililläsi automaattisesti, kun jäsenyys on maksettu ja aktiivinen. Viinilehden tilaajana aiemmin hankkimasi klubijäsenyyden voit siirtää verkkokauppaan rekisteröimällä tietosi sekä Bouquet Club -jäsennumerosi. Bouquet Clubin jäsennumero on tilaajanumerosi, jonka löydät Viinilehden takasivun osoitekentästä osoitetietojesi yläpuolelta. Jäsennumero löytyy myös laskusta sekä Bouquet Clubin jäsenkortista. Uudet jäsenkortit lähetetään kevään aikana kaikille jäsenille.

Yhteistyökumppaneidemme etujen yhteydessä Bouquet Clubin jäsenyys osoitetaan näyttämällä jäsenkorttia tai verkkoetujen yhteydessä syöttämällä jäsennumero sekä etukoodi. Listan yhteistyökumppaneidemme tarjoamista eduista löydät täältä.

Lisätietoja Bouquet Clubin säännöistä voit lukea täältä.

Vain jäsenille:


Oletko Viini-lehden tilaaja
ja Bouquet Clubin jäsen?

Siirrä jäsenyytesi verkkokauppaan
rekisteröimällä tietosi sekä Bouquet Club -jäsennumerosi


Etkö ole vielä jäsen? Liity mukaan:

Showing all 2 results

Showing all 2 results