Viinilehden asiantuntijoiden valitsemat viinit kotiovelle toimitettuna.

“Tullin tehovalvonta yhdenmukaistaa alkoholin verkkokauppaa”

Verohallinto ja Tulli ilmoitti viime viikolla aloittavansa alkoholin nettikaupan tehovalvonnan, joka jatkuu ainakin vuoden 2023 loppuun asti.

Viinilehti kirjoitti aiheesta mielenkiintoisen artikkelin, jossa käsitellään asiaa nimenomaan "oikein" toimivan yrityksen näkökulmasta, joka maksaa aina valmisteverot ja arvonlisäverot myymistään viineistä Suomen lain puitteissa - aivan kuten mekin teemme. Lue koko Viinilehden artikkeli aiheesta.

Me Viinikellari.comilla olemme aina huolehtineet Suomen voimassa olevien lakien noudattamisesta ja haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita viinejä kotiin toimitettuna helposti ja ennenkaikkea turvallisesti.

Hoidamme verot puolestasi

Huolehdimme tarkasti Suomen voimassa olevien lakien noudattamisesta. Viinikellari.comin kautta ostamasi tuotteet sisältävät aina kaikki Suomen verot ja viranomaismaksut.

Maksa turvallisesti

Maksaminen Viinikellari.comissa on helppoa ja turvallista. Maksupalveluna käytössäsi on Svea Payments, jonka kautta voit maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksillasi.

Kotiinkuljetus

Voit tilata viinisi joko suoraan kotiovelle, tai valitsemaasi noutopisteeseen Matkahuollon kuljetuksella. Toimitusaika on normaalisti noin 2–5 arkipäivää.

Tutustu laadukkaisiin viineihin ja kokeile jo tänään!