Viinilehden asiantuntijoiden valitsemat viinit kotiovelle toimitettuna.

Naturalviinikerho

Viiniasiantuntija Kalle Naatula

Kaikille avoin ja ilmainen natuviineihin rakastuneen pitkän linjan viiniasiantuntijan Kalle Naatulan luotsaama Viinikellari.comin naturalviinikerho tuo tarjolle superherkullisia naturalviinejä laajalla skaalalla – yleisön pyynnöstä nyt myös pulloittain tilattavaksi. (Huom: Viinien tilaus ei vaadi naturalviinikerhoon liittymistä.)

Kalle on kasannut naturalviinikerholle 20 putelin sortimentin: pet'nat-kuplia, valkoviinejä, kuorikontaktivalkkareita aka oranssiviinejä, rosee- sekä punaviinejä. Kaikkia naturalviinejä voi tilata pulloittain mieluisensa määrän sekä poimia näitä myös Viinikellari.comin muusta valikoimista koostuviin tilauksiin.

Pssst! Joitakin harvinaislaatuisempia helmiä on tarjolla varsin rajoitetut erät, joten nopeat juovat hitaampien herkut.

Kalle poimii naturalviinilöydöt kiinnittäen erityishuomiota viinien autenttisuuden ja elämyksellisyyden ohella niiden puhtauteen sekä siihen, että viinit paitsi ilmentävät tyylisuuntaustaan myös välittävät alkuperäisalueensa, rypälelajikkeensa sekä viinintekijänsä viestiä mahdollisimman kirkkaasti.

Tutustu naturalviinikerhon viinivalikoimaan täällä!

Suositusviinien valintaperusteet

Myötäilemme viinivalinnoissa sekä tässä tekstissä että alla olevalla videolla avattuja naturalviinien yleisesti tunnustettuja ja katu-uskottavia minimivaatimuksia sekä määritelmiä. Tunnistat naturalviinikerhon pullovalikoimaan kuuluvat viinit Naturalviinikerho-symbolista.

Naturalviinikerhossa kaikki viinit ovat tarhatyöskentelyn osalta vähimmillään sertifioimatonta luomua, ja hyvin usein noudattavat myös biodynaamisia periaatteita. Mikäli viinillä on esimerkiksi luomu- tai biodynaaminen sertikaatti, tämä kerrotaan viinitiedoissa. Kellarissa viinit ovat käyneet alkoholikäymisen villihiivoilla, ne ovat kirkastamattomia ja likimain aina täysin suodattamattomia, eikä niihin ole lisätty paikoin pienoista sulfiittilisäystä lukuunottamatta mitään. Mikäli viini on suodatettu, on kyseessä vain hennonhento filtteröinti. Viineissä tapaa tyyliuskollisesti sameutta ja paikoin sakkaakin.

Huomaathan, että viinit ovat eläväisiä tapauksia, joten ne kannattaa säilyttää viileässä ja mieluusti tasalämpöisessä paikassa.

Tule mukaan naturalviinikerhoon

Kaikille avoimeen ja ilmaiseen naturalviinikerhoon liittyminen vie noin minuutin. Mikäli haluat saada tiedon uusista myyntiin tulevista viiniherkuista ensimmäisten joukossa, lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@viinikellari.com. Merkitse viestin aihekenttään “Naturalviinikerho”. Huom: Viinien tilaus ei vaadi naturalviinikerhoon liittymistä.

Viinikellari.comin naturalviinikerhon viinivalinnoista vastaa Kalle Naatula

Kalle on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti liki 15 vuotta. Kokemusta on karttunut muun muassa ravintoloista ja viinitiloilta sekä Viinilehdestä. Juuri nyt Kalle tuottaa freelancerina viinitastingeja ja luentoja sekä sisältöjä omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä. Kalle esiintyy kymmenien viinitastingien vuositahdilla niin tapahtumissa kuin yksityistilaisuuksissa. Kalle kuuluu myös Viinilehden vakituisiin kirjoittajiin sekä avustaa Viinistä viiniin -viiniarvioiden tekemisessä Juha Berglundia ja Antti Rinta-Huumoa.

Katso esittelyvideo viinikellari.comin naturalviinikerhosta ja tule mukaan!

 

Mitä natural viinit ovat ja mistä naturalviiniliikkeessä on kysymys? Katso seuraava video ja ota natut haltuun!

 

Katso lisää Kallesta:
naatula.com || @knaatula