Laadukkaiden viinien verkkokauppa Viinilehden asiantuntemuksella.

Naturalviinikerho

Yhteistyössä natuviineihin rakastuneen viiniasiantuntija Kalle Naatulan kanssa syntynyt Viinikellari.comin naturalviinikerho tuo viininystävien saataville erikoisherkkuja. Kalle poimii löydöt kiinnittäen erityishuomiota viinien autenttisuuden sekä elämyksellisyyden ohella niiden puhtauteen. Luvassa on rakkaudella kasattuja maistelulaatikoita.

Myötäilemme viinivalinnoissa alla olevalla videolla avattuja naturalviinien yleisesti tunnustettuja minimivaatimuksia sekä määritelmiä.

Liity mukaan Viinikellari.comin naturalviinikerhoon

Kaikille avoimeen ja ilmaiseen Viinikellari.comin naturalviinikerhoon liittyminen vie noin minuutin. Mikäli haluat saada tiedon uusista myyntiin tulevista maistelulaatikoista, lähetä sähköpostia osoitteeseen: info@viinikellari.com. Merkitse viestin aihekenttään “Naturalviinikerho”.

Huom: Viinien tilaus ei vaadi naturalviinikerhoon liittymistä.

Kalle Naatula

Viinikellari.comin naturalviinikerhon viinivalinnoista vastaa Kalle Naatula

Kalle on työskennellyt viinin ja ruoan parissa monipuolisesti liki 15 vuotta. Kokemusta on karttunut muun muassa ravintoloista ja viinitiloilta sekä Viinilehdestä. Juuri nyt Kalle tuottaa freelancerina viinitastingeja ja luentoja sekä sisältöjä omintakeisen rennolla ja hauskalla tyylillä. Kalle esiintyy kymmenien viinitastingien vuositahdilla niin tapahtumissa kuin yksityistilaisuuksissa. Kalle kuuluu myös Viinilehden vakituisiin kirjoittajiin sekä avustaa Viinistä viiniin -viiniarvioiden tekemisessä Juha Berglundia ja Antti Rinta-Huumoa.

Katso esittelyvideo viinikellari.comin naturalviinikerhosta ja tule mukaan!

 

Mitä natural viinit ovat ja mistä naturalviiniliikkeessä on kysymys? Katso seuraava video ja ota natut haltuun!

 

Katso lisää Kallesta:
naatula.com || @knaatula

Korkkaa uusin maistelulaatikko tästä!