Mikä on Viinikellari.com?

Turvallista ja laillista

Laatu ja luotettavuus ohjaa meitä kaikessa toiminnassamme. Huolehdimme tarkasti Suomen voimassa olevien lakien noudattamisesta. Viinikellari.com kautta ostamasi tuotteet sisältävät aina kaikki Suomen verot ja viranomaismaksut sekä Suomen arvonlisäveron 24 %. Omistusoikeus tuotteisiin siirtyy Suomen rajojen ulkopuolella. Hoidamme puolestasi kaikki viranomaisilmoitukset, jotta ostaminen olisi mahdollisimman turvallista ja vaivatonta.

Viinifilosofiamme:

Viinikellari on laadukkaiden, käsinpoimittujen viinien koti. Valikoiman ovat maistaneet ja arvioineet Viini-lehden asiantuntijat Juha Berglund ja Antti Rinta-Huumo. Kaupan viineille on annettu myös ruokasuositukset. Tarjolla on laaja kattaus viinejä, joita ei ole aiemmin ollut saatavilla kuluttajille Suomessa. Mukana on kiinnostavia uusia tuttavuuksia tunnetuilta viinitaloilta sekä persoonallisia löytöjä artesaanituottajilta. Tarjoamme myös rajoitettuja erikoiseriä ja keräilijöiden aarteita.

Viinikellari.com lähti liikkeelle lähes 200 viinin valikoimalla ja valikoima vain kasvaa. Haluamme jatkuvasti tarjota viinin ystävälle kiinnostavia tuotteita, ja toivommekin sinulta aktiivista palautetta siitä, millaisia viinejä voimme maailmalta poimia kaupan tarjontaan. Tuotteet myydään 6 pullon laatikossa, mutta voit itse koota mieleisesi paketin (keräilymaksu). Jos tilaat samaa laatua, ei keräilymaksua tule. Arvokkaimpia viinejä tarjoamme myös yksittäin tilattavina ja rikastutamme valikoimaa säännöllisesti räätälöidyillä maistelulaatikoilla.

 

Turvallista maksamista
maksutavat

Maksupalveluna käytössäsi on Svea Payments, jonka kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksillasi.

Kotiin toimitettuna

Toimitamme tuotteet Matkahuollon pakettipalvelujen kautta. Matkahuollon Lähellä -paketin nouto onnistuu kätevästi kauppareissullasi, ja noutopaikaksi voit valita lähimmän Matkahuollon, Matkahuollon asiamiespisteen, K-marketin tai R–kioskin. Paketit noudetaan kassoilta. Muista ottaa pakettikoodi ja henkilökortti tai valtakirja mukaan. Matkahuollon Jakopaketti toimitetaan suoraan kotiovellesi sinulle sopivana ajankohtana. Nyt uutuutena paketit kulkevat myös DHL-kuljetuksella.

Keskimääräinen verkkokauppamme toimitusaika on 6-10 arkipäivää tilauksesta. DHL toimittaa jopa 2-4 päivässä.

Liity Suomen suurimpaan viinikerhoon

Nyt kannattaa myös liittyä Viini-lehden Bouquet Clubiin, joka tarjoaa käsinpoimittuja erikoisuuksia suoraan viinitiloilta Viinikellari.com kaupan kautta. Nämä viinit ovat lähtökohtaisesti vain jäsenten tilattavissa.

Ennakkotilaa tämän kuun klubiviinisi.

Anna palautetta

Toivomme aktiivista palautetta ja ehdotuksia valikoimaamme. Ota meihin yhteyttä: info@viinikellari.com!

Jätä yhteystietosi ja saat ensimmäisen joukossa tarjouksemme ja uutiset kauteen sopivista viiniherkuista: