Laatuviinien verkkokauppa Viinilehden asiantuntemuksella. Hoidamme aina verot puolestasi.

Mikä on - Barolo Bar?

Barolo Bar on korkealaatuisten luomu- ja pientuottajaviinien verkkokauppa. Tarjoamme herkullisia tuotteita ja tarinoita suomalaisille kuluttajille ja yritysasiakkaille. Verkkokauppa on toteutettu pohjoismaisen maahantuojan Mr Nebbiolon ja Viinikellari.comin yhteistyönä. Kaikki Barolo Barin viinit on huolellisesti valittu, arvioitu ja testattu Mr Nebbiolon asiantuntevan raadin toimesta ja ne on hankittu suoraan viinintekijöiltä.

Pientuottajaviinien saatavuus on rajallista – hyvistä ja harvinaisista viineistä kilpaillaan kovasti. Toimimalla suoraan pientuottajien kanssa, voimme varmistaa pienetkin toimituserät, harvinaisten vuosikertojen saatavuuden ja toiminnan luonnonmukaisuuden. Nimestään huolimatta Barolo Bar -tarjoomasta löytyy muitakin kuin Piemonten alueen viinejä.

Kenelle Barolo Bar on tarkoitettu?

Kaikille suomalaisille, joita kiinnostaa harvinaiset pientuottajaviinit. MrNebbiolon asiantuntijat ovat seuloneet Barolo Bar -valikoimaan viinejä ja viinintuottajia, joilla on ainutlaatuista kerrottavaa suomalaisille. Viinien lisäksi järjestämme säännöllisesti tilaisuuksia, joissa viinejä voi maistella yhdessä viinintekijän kanssa, siksi tarjoomassa on myös ”maistelupaketteja” ja ”tasting-tilaisuuksia”. Tarkoituksena on tarjota näitä ainutlaatuisia ja autenttisia viinejä ja tarinoita kotiisi, ravintolaasi, työpaikallesi tai vaikka kesämökillesi.

Miten Barolo Bar toimii?

Barolo Bar toimii Viinikellari.com -verkkokaupan maksusäännöillä ja toimitusehdoilla. Tervetuloa mukaan ainutlaatuiselle makumatkalle Mr Nebbiolon avustamana!

PS. Palautetta, ehdotuksia ja ideoita pyydämme lähettämään sähköpostitse: barolobar@nebbiolo.fi. 

29 viiniä